A fejlesztők rengeteg információt megosztottak az érkező játékokkal kapcsolatban.

A Call of Duty rajongók tűkön ülve várták a csütörtök 18:30-as időpontot. Minden okuk meg is volt erre, hiszen ekkor startolt el a COD Next névre hallgató esemény. Az eventen három COD széria sorsát is ismertették a fejlesztők. A Modern Warfare II mellett betekintést nyerhettünk a Warzone 2.0 és a mobilos Warzone jövőjébe is, rengeteg új információval gazdagodva.

Az előzetes információk alapján azt is tudni lehetett, hogy rengeteg tartalomgyártó érkezett a helyszínre, hogy élőben is kipróbálhassák az újdonságokat. A Warzone 2.0-val is kapcsolatban is rengeteg választ kaptunk, ám továbbra is maradtak nyitott kérdések. A bejegyzésben minden fontos bejelentést megtaláltok majd, ám szinte biztos, hogy az elkövetkezendő napokban egy-egy fontosabb témát részletesebben is érintünk majd.

Nézzük is, hogy milyen újdonságokra, fejlesztésekre számíthatunk a Call of Duty friss címeiben!

Hivatalos a Warzone 2.0 és a külső nézet is

 

Úgy tűnik valóban nem vitték túlzásba az érkező Warzone elnevezését a fejlesztők, egyszerűen a 2.0/2-es szám fog az újdonságra utalni. A PlayStation béta előtöltői már pár órával ezelőtt észrevették, hogy a beállításokban van egy TPS kamerához kapcsolódó beállítás is, ezt szintén megerősítették a fejlesztők a fenti trailerben. Dedikált módokban használhatjuk majd ezt a nézetet, teljesen új megközelítést adva a szériának.

Warzone 2 pálya

A fejlesztők ismertették a Warzone 2.0 pályáját is, melyen már az egyes POI neveket is megtekinthetjük. A leakek jelentős átfedést hoztak ezzel kapcsolatban is, úgy tűnik, hogy manapság lehetetlen már teljes mértékben titokban tartani ezeket. A főbb tulajdonságok:

  • Teljesen Next Genre tervezve
  • Frissült a kör mechanikája is, több is felbukkanhat egy meccsben
  • A vízben is harcolhatnak a játékosok
  • Gulag 2.0
  • Strongholdok szerte a pályán, melyekben AI katonákat is találhatunk

DMZ

 

A Warzone 2 részeként kezelik a fejlesztők, így teljesen ingyenesen játszható lesz az Escape from Tarkovra hajazó játékmód. A Warzone 2 és DMZ november 16-án érkezik meg. 

További fejlesztések

 

  • Nem találkozhatunk Slide Cancellel
  • A Heartbeat szenzor immáron limitált ideig lesz használható
  • 13 Field Upgrade-et találhatunk Modern Warfare II-ben és Warzone 2-ben
  • Párkányokon, szegélyeken használhatjuk a pisztolyainkat a Ledge Hang névre hallgató mechanikának köszönhetően
  • A „delfin” úszást Warzone 2-ben és MW II-ben is használhatjuk majd
  • Érkezik a Proximity Chat, azaz a távolság szerepet játszik majd abban, hogy milyen hangosan halljuk ellenfeleinket, ismerőseinket in-game
  • A Buy Station felturbózott változatát, a The Shopot is megtaláljuk majd Warzone 2-ben. Vásárolhatunk Gas Maskokat, Killstreakeket, Armort, de fegyvereinket is fejleszthetjük majd.
  • A Warzone 2 startjakor a Perkek nem lesznek elérhetőek
  • Az első naptól kezdődően a Ricochet védelem felel a csalók ellen mindkét játékban

Warzone Mobile

 

Ahogy azt sejteni lehetett, bemutatkozott a Warzone mobilos változata is. Néhány szerencsés már kipróbálhatta Alpha állapotában, ám hamarosan szélesebb közönség is becsatlakozhat a felhasználók táborába. 2023-ban debütálhat a teljes verzió. A pletykáknak megfelelően a játék szerves része lesz Verdansk, az ikonikus helyszínen harcolhat a 120 játékos. A Warzone Mobile, a Warzone 2 és Modern Warfare II közös Battle Pass előrehaladással és loadoutokkal kecsegtet, ám cross playtől nem kell tartanunk. Az androidos előregisztrációt >IDE< kattintva érheted el, de az iOS verzióról sem kell lemondanunk.

A béta

A béta időpontok

A Call of Duty bétája már holnap elkezdődik, négy részletre bonthatjuk fel. Az első hétben a PlayStation előrendelők, majd „sima” felhasználók vehetnek részt. A második héten minden platform csatlakozhat, ám az Early Access időszakban itt is pár nap előnyt kapnak az előrendelek.

Már tölthető is a Call of Duty: Modern Warfare II béta verziója – Erre találod a linkeket

https://leet.hu/iskolakezdes/

×