Már az első év végére bőséges lehet a kínálat.

Már minden Call of Duty rajongó tűkön ülve várja a csütörtök esti COD Next eseményt. Mindenre fény derülhet, a Modern Warfare II újdonságok mellett a fejlesztők a Warzone 2 és Warzone Mobile címekkel kapcsolatban is megszólalnak. Nem véletlenül teszik ezt, hiszen a Modern Warfare II bétája szeptember 16-án útjára is indul, így előbb-utóbb a fájlokból amúgy is kibányásznák a rendelkezésre álló információkat a leakerek.

A Warzone 2 átállással kapcsolatban rengeteg dolgot kell tisztáznia a fejlesztőknek. A legfontosabb a kozmetikai tárgyak sorsa lehet, ám az új pályák és fegyverek listája is meglehetősen meghatározó tényező. A gépigény is érdekes lehet sokaknak, a felújított motor könnyen lehet, hogy szigorúbb hardverigényekkel érkezik.

Úgy tűnik, hogy kiszivároghatott a fejlesztők pályákkal kapcsolatos terve!

A veterán Call of Duty leaker, Hope jelentkezett némi exkluzív, belsős információval. A Warzone 2 megjelenésekor nagy eséllyel csak egy nagyobb méretű pályát kapunk majd. Hat hónappal a kiadást követően érkezhet egy kisebb, Resurgence stílusú sziget is. Ha ez nem lenne elég, akkor 2023 végéig egy nagyméretű, Battle Royale módra ideális helyszínnel bővülhet a játék.

Úgy tűnik tehát, hogy már az első év végére három szigeten írhatjuk ellenfeleinket. A mostani tapasztalatok alapján mindhárom pálya játszható lesz, nem kell a Verdansk-Caldera féle teljes cserére gondolnunk. Már csak másfél nap és minden kiderülhet a Warzone jövőjével kapcsolatban.

Warzone Mobile: Ennyien férünk majd be egy meccsbe

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×