Most már mindenki tudja, hogy Kylian Mbappé a FIFA 23 egyik „borítósztárja”.

Most már mindenki tudja, hogy Kylian Mbappé a FIFA 23 egyik „borítósztárja”. A francia csillag mellett ezúttal egy kiváló női focista is helyet kapott, Samantha Kerr, a Chelsea FC ausztrál támadója.

A The New York Times értesülései szerint azonban Mbappé egy ideig készenlétben tartotta az EA Sports-ot az átigazolási szezon elején. A kanadaiak igyekeztek élesíteni a promóciós képeket, Mbappé sorsa azonban akkoriban még nem dőlt el. Olyannyira nem, hogy a fiatal csatár teljesen más utat vázolt fel magáról, mint ahol végül kikötött.

Ma már köztudott, hogy a PSG-ben maradt, ráadásul a futballklub sportigazgatói címét is megkapta ezzel. A temérdek pénz és „hatalom” az utolsó pillanatban parancsolt megálljt neki, máskülönben ugyanis a Real Madridba igazolt volna.

Erről a játékos egyébként az EA Sports-ot is informálta, a Times úgy tudja, hogy Mbappé arra kérte a kanadai kiadót, hogy még ne siessenek a promóképekkel, ugyanis már nagyon közel az átigazolása, a borítón pedig Real mezben szeretne tetszelegni.

Nos, sok hűhó semmiért…

Ezt olvastad már?

Premier League Showdown lapokkal folytatódik a FIFA 22 ciklus

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×