Ha sietsz, akkor alig 2500 forintért három kult-klasszikus remekmű lehet a tiéd.

Bárkit megkérdezel, aki ismeri a Might & Magic-sorozatot, hogy melyik etap a sorozat csúcspontja, ahonnan már csak lefelé vezetett az út, szinte mindenki az 1999-ben megjelent harmadikat fogja rávágni. Persze, ha felteszed ezt a kérdést egyáltalán, akkor számíts az okfejtés hosszas sorolására, olyanokra, mint például

  • a máig gyönyörű, stílusos, festményszerű grafika,
  • a szó szerint a végtelenségig elhúzható játékidő,
  • a zseniális játékmenet: körökre osztott harc, felfedezés, gazdaság, szerepjátékos elemek, birodalom építés, hadsereg és hősmenedzsment,
  • a bitang jó multiplayer mód, amivel egyetlen PC-ről is simán eljátszik egy közepes baráti társaság,
  • megannyi lény, vár, tárgy, hős, varázslat, felfedezni való,

ezt pedig még nagyon sokáig lehetne folytatni. Persze ezekkel a korábbi és a későbbi részeket is jellemezni lehetne, mégis a Heroes of Migt & Magic III az a játék, amiben mindez egy tökéletes egésszé áll össze. A játék egyszerűen zseniális és megunhatatlan – mind a mai napig, és minimum annyira időgyilkos, mint bármelyik Sims.

A legeslegjobbat pedig még csak nem is mondtam;

a világ és minden idők egyik legjobb -szerepjátékos fantasy stratégiai – játékát most fillérekért árulja a GoG.

Mármint nem az alap, hanem a kibővített, minden hájjal megkent Complete Editiont, vagyis az Armageddon’s Blade és a The Shadow of Death kiegészítők is jönnek vele. Mindezt pedig mindösszesen csak 2,49 euróért, ami manapság (sajnos) kb. 1000 forintot jelent. Persze a forint értékétől függetlenül is bőven megéri ennyiért, szóval sicc a GoG-ra!

A remek vásárral viszont nem érdemes várni, a Special Sale ugyanis szeptember 9-én este véget ér. Addig lehet csak bezsákolni a Heroes III-at, illetve mellette még a Beyond Good & Evil-t 1,49€-ért ~ nevetséges 600 forintért, és a Rayman Origins-t 1,99 €-ért ~ potom 800 forintért. 3 napig, szóval igyekezz!

Ja, és az ingyen Shadow of the Tomb Raiderről sem érdemes lecsúszni:

Akciófigyelő | Ingyen Shadow of the Tomb Raidert kér valaki?

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×