A Top 10 listában egyedüli szereplő a kategóriából.

Kétségtelen, hogy a Warzone esetében sosem beszélhetünk szó szerinti értelemben vett, legjobb fegyverekről, ezért is szokásunk sokszor idézőjelbe tenni ezt a kifejezést. Könnyen lehet, hogy egy adott AR, Sniper vagy épp SMG statisztikák alapján a legerősebb, ám előfordulhat, hogy egy-egy tulajdonsága miatt senki sem nyúl hozzájuk. Kiváló mérő lehet a népszerűségre a WZRanked weboldala, ahol a játékosok választásai alapján is szűrhetünk a lehetőségre.

Szeptember 5-én a Top 10-ben csak egyetlen egy Snipert találhatunk meg, miközben volt olyan időszak is, amikor a Swiss K31 és a Kar98k állandó szereplői voltak a játéknak. Ez a fegyver nem más, mint a 3-Line Rifle, mely kiváló választásnak bizonyulhat, ha távolabbról szeretnénk gyilkolni ellenfeleinket.

Nézzük is, milyen módon érdemes felszerelnünk Calderán és a kisebb szigeteken!

A fenti képet ismét WarzoneLoadoutnak köszönhetjük, aki talán az elmúlt időszak legaktívabb „szakértőjének” számít, ha a statisztikák és a meta fegyverek állnak középpontban. Jól látható, hogy ezúttal sem egy egyszerű loadouttal készült, hanem két részre bontotta fel az ajánlását.

A felső részben a Calderára javasolt kiegészítők és perkek listáját olvashatjuk le. A legnagyobb eltérést a barrel és a stock jelenti, Resurgence pályákon a kisebb terek miatt érdemes lecserélni ezeket. Jól látható, hogy a szezon eleji változások óta egyre többen választják a 3-Line Rifle-t, az elkövetkezendő időszakban tovább nőhet majd a népszerűsége.

Hogy mennyi??? – Brutális átviteli sebességgel érkezik az USB4 2.0

https://leet.hu/vga-kartyak/

×