Ezúttal sem maradunk lehetőség nélkül.

Az elmúlt napokban végigsöpört az interneten, hogy a Fortnite outfit felhozatala egy különleges karakterrel bővülhet. HYPEX-nek köszönhetően kiderült, hogy a játék része lesz Dreamer, akit a CW csatornán futó Supergirl sorozatból ismerhetnek többen. Dreamer volt az első transznemű szuperhős, aki feltűnt a tévében, ám a hivatalos információknak köszönhetően már tudható, hogy napokon belül a világ egyik legnépszerűbb játékban is megvásárolható lesz outfit formájában. 

Ám előtte teljesen ingyenesen is megszerezhetjük!

 

A játékosoknak ezúttal is lehetőségük van megszerezni a skint teljesen ingyen és bérmentve. A Dreamer Cup névre hallgató verseny szeptember 6-án, 19 és 22 óra között kerül megrendezésre, a legjobb 2750 európai squad zsebelheti be az Outfitet. Ezúttal a szerényebb tudású játékosok nem örülhetnek, hiszen a szokásos nyolc pontért megszerezhető „fájdalomdíj” ezúttal elmarad. A kupán bárki próbálkozhat, így mindenképp megérheti elindulni. Könnyen lehet, hogy ez lesz a szezon utolsó, ingyen is megszerezhető skinje. Ahogy láthatjuk, továbbra sem szüneteltetik az újdonságok érkezését a fejlesztők, szinte minden héten érkezik friss tartalom a játékba.

Ne feledjük, hogy kedden vagy szerdán délelőtt érkezik a Fortnite szezon utolsó frissítése, mely több meglepetéssel is szolgálhat majd. Érdemes lesz figyelni a délutáni összegző bejegyzésünket, melyben megtekintjük a legfrissebb leakeket és információkat.

Fáj, vagy röhejes? EZEK a valaha feltett leghülyébb vásárlói kérdések videojátékokról!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×