Elindulhat a visszaszámlálás a COD Nextig.

Elérkeztünk szeptember elejéhez, mely azt jelenti, hogy heteken belül egy új éra köszönt be a Call of Duty életébe. Ezúttal ráadásul duplán is, hiszen a Modern Warfare II mellett nagy eséllyel debütálhat a battle royale mód újabb változata is. A fejlesztők már több bejegyzésben is elhintették a Warzone 2.0 kifejezést, így meglepő lenne, ha időközben elkaszálnák a projektet.

Ennek ellenére jelen pillanatban nem sokat tudunk az átállásról. Egy belsős dokumentum november közepét jelölte meg érkezési dátumnak, ám az elmúlt időszakban szinte minden nagyobb projekt csúszott pár hetet. Annak idején a Warzone Pacific is késett, ezúttal sem lenne elképzelhetetlen.

COD NEXT

Napokon belül mindent megtudhatunk a Warzone 2-ről?

A fejlesztők egy „Call of Duty Next” névre hallgató eseménnyel jelentkeznek szeptember 15-én, éppen egy nappal a Playstation-exkluzív multiplayer béta előtt startja előtt. Nem titok, hogy rengeteg új információt kapnak a játékosok a címmel kapcsolatban, hogy aztán pár órával később már a szerencsések fejest is ugorhassanak az izgalmas tűzpárbajokba.

Ennél jobb alkalom nem is kell ahhoz, hogy a Warzone 2-vel kapcsolatban is megosszanak információkat az Activision munkatársai. Az augusztusi blogbejegyzésben is kiemelték, hogy a fő játékon kívül a BR mód és a mobilos változatot is jobban megismerhetjük. Sokan kíváncsiak arra, hogy mi lesz a megvásárolt skinek sorsa, de egy megerősített, pontos kezdési dátum sem jönne rosszul. A Modern Warfare II béta fájljai is árulkodóak lehetnek, így érdemes lehet még a félhivatalos szivárogtatás elé menni. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a mobilos Warzone is már alpha teszt alatt van, így igazi multiplayer ünnep lehet majd a COD Next. Az esemény szeptember 15-én, csütörtökön kerül megrendezésre, a pontos kezdési időpont azonban még ismeretlen.

https://leet.hu/vga-kartyak/

×