Egyre közelebb érünk a szezonváltáshoz.

Az Epic Games múlt héten elhelyezte a Fortnite v21.51-es buildjét a Staging szervereken. Ez bizony egyet jelenthet azzal, hogy egy szezonvégi esemény, netán koncert munkálatai zajlanak a háttérben. Kedd délelőtt nagy eséllyel meg is érkezhet a fentebb említett verzió a felhasználók eszközire. Szinte 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy ez lesz a szezon utolsó frissítése, melynek hatására bizony már be is indult a szokásos pletykagyár.

A hétvége folyamán több információt kaptunk a potenciális Season 4 Battle Pass tartalomról, a belsős szivárogtatók több leakernek is átadták az általuk ismert morzsákat. Ezek nagy része egybe is vág, így az adatbányászok nem titkolják őket tovább.

Nézzük is, hogy mi várhat ránk a Season 4-ben!

  • Több forrás is megerősítette, hogy érkezhet a Fortnite x Spider-Verse kollaboráció, a Battle Pass egyik skinje maga Gwen lehet majd
  • Kapunk egy átdolgozott Meowscles skint is, mely ezúttal egy kis emo stílussal fűszerezné meg a macskát
  • Hiába a Marvel érintettség, nem lesz teljesen Marvel Battle Pass, így sokan fellélegezhetnek
  • Nagy eséllyel több, régebbi tárgy is tiszteletét teheti majd a szezonban, több ikonikus skin átdolgozását sem zárhatjuk ki
  • Az Epic Games nagy ünneplésre készülhet, hiszen a Battle Royale cím 5. évfordulóját ünnepeljük szeptember végén

Az elkövetkezendő időszakban további hírekre is számíthatunk, ahogy azt sem felejthetjük el, hogy a v21.51-es frissítésben is találhatnak nyomokat az adatbányászok.

50 évnyi gaming történelmet árul egy férfi 1 millió euróért – Igazi kincsek vannak benne

https://leet.hu/vga-kartyak/

×