Pillanatok alatt ledarálja a játékosokat.

Több mint egy hete már a Warzone utolsó szezonját élvezhetjük. Az új EX1, RA 255 fegyverek mellett a régieket sem kímélte a Raven Software gárdája, így bizony bőven van mit tesztelni. A tartalomgyártóknak és „szakértőknek” nincs könnyű dolga, hiszen több mint 30 fegyverhez nyúltak hozzá a fejlesztők. A két legnagyobb nyertes az elmúlt napok tapasztalatai alapján a PPSh-41 és az M1 Garand lehet, ám úgy tűnik, hogy újabb jelentkezők is akadnak.

JGOD egy igazi Modern Warfare gyöngyszemre bukkanhatott?

A tartalomgyártó a statisztikák embere, így rögtön táblázatokkal és adatokkal próbálja alátámasztani az igazát. Hamar kiderül, hogy a 2019-es játékból ismerős Fennec TTK értéke kimagaslik a többi közül. Nem véletlenül, hiszen a tűzgyorsasága és az egyes lövedékekre lebontott sebzésértéke is a legjobbak között van. Egyetlen egy hátránya, hogy az újratöltést bizony jól kell időzíteni, így leginkább Solo és Duo módban ajánlott. Nézzük is a javasolt kiegészítők listáját:

  • Muzzle: ZLR Sabre
  • Laser: 5mW Laser
  • Underbarrel: Commando Foregrip
  • Magazine: 40 Round Drum Mags
  • Perk: Sleight of Hand

A fegyverhez nem véletlenül választotta JGOD a Sleight of Hand perket, hiszen így az újratöltési időn kell jelentősen faragni. A 40 Round Drum szintén ezen segít, ezeket bevetve már bárki bátran a kezébe veheti a Modern Warfare időkből származó daragépet.

https://leet.hu/iskolakezdes/

×