Úgy tűnik, hogy egyre több olyan szülő van, aki az ismert szuperhősökről nevezi el gyermekét. Melyik lehet a legfurcsább név egy gyereknek?

Kétségtelen, hogy az utóbbi éveket a szuperhősös, illetve különböző képességekkel felruházott szereplőket felvonultató filmek és sorozatok hódítanak. Legyenek azok képregényfilmek, animék, manapság igazán megéri szuperhősös filmet kiadni. Éppen ezért az sem lehet véletlen, hogy a rajongók, akik később szülők lesznek, kedvencükről szeretnék elnevezni gyermeküket.

„Elsőszülött gyermekemet Thanosnak fogom hívni.”

Ha azt gondolnád, hogy azért igen ritka, hogy valaki ilyen nevet ad a gyermekének, tévedsz. Ez ugyanis egyre növekvő tendencia. Amint arról a ComicBook is beszámolt, az OrganicBabyFormula.com új tanulmány szerint a Bosszúállók: Végtelen háború megjelenése óta 2892 helyet ugrott előre a névnépszerűségi indexen a „Thanos” név.

Igen csak népszerű lett a szülők körében a Quill (Galaxis őrzői), illetve a Kristoff (Jégvarázs) név, ezeket követi a Rey (Star Wars), az Aladdin, a Merida, a Belle és a Simba.

A listán Thanos a kilencedik legnépszerűbb név. A Marvel moziverzumban megjelent nevek szintén ott vannak a listán, mint a Wanda és a Loki. Te adnál ilyen nevet a gyerekednek? Ha igen, melyiket?

Ezt láttad már?

A Call of Duty, a Diablo és az Overwatch is érkezik a Game Pass-ba – Ez vár a PS tulajdonosokra

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×