Itt az idő, hogy beírd be a neved a League of Legends történetébe. Ismét Magyarországra érkezett a Red Bull Solo Q, vagyis a LoL hivatalos 1v1 bajnoksága.

Legyőzhetetlen vagy a League of Legendsben? Most bizonyíthatod! A League of Legends Red Bull SoloQ versenye 2022-ben visszatér, ráadásul tavaly óta már Magyarországon is részt lehet venni a megmérettetésen. Nem kell félni, hiszen ez alapvetően az amatőr játékosok versenye, sőt: a Red Bull SoloQ a hagyományos 5v5 League of Legends játékmenetet helyett 1v1 mérkőzésekkel zajlik. Ezen változások miatt rendkívül fontos, hogy gondosan válaszd ki LoL bajnokod.

Bárki ingyen jelentkezhet a Red Bull SoloQ League of Legends versenyre.

Mivel a mérkőzések 1v1-ben zajlanak, a célok is eltérőek. A játékosok akkor nyerhetnek, ha előbb ölik meg a másikat, megsemmisítik elsőnek a tornyot, vagy megölnek 100 miniont.

A játék menete

A játék menete tehát ugyanaz, mint tavaly: két szombati (09.10.) selejtező zajlik online, majd a legjobb 16 játékos jut be a döntőbe. A döntőt a Gamerlandben tartják szeptember 23-án. A 16 döntős (vagyis a két selejtező legjobb 8-8 helyezettje) garantált Logitech nyereményekben részesül – a finálé dobogósai például 1-1 G PRO X Headsetet, G PRO X Keyboardot, G PRO X Mouse-t és G640 Mousepadot visznek haza.

A magyar bajnok kiutazhat a világdöntőre, méghozzá New Yorkba – az utazást és a teljes ellátást is a Red Bull állja.

Hogyan tudok jelentkezni?

Selejtezők időpontjai: szeptember 3 és 10, online

Jelentkezés felülete:

Magyarországi döntő: Szeptember 23., Gamerland

Világbajnokság: Okt 14-17, New York.

Nevezz a versenyre és harcolj azért, hogy te legyél az ország legjobb 1v1 játékosa, aki képviselheti hazánkat a Red Bull SoloQ nemzetközi állomásán!

×