Mivel hatalmasat hibázott az EA Sports, a héten lekerült a lepel pár igencsak fontos információról a FIFA 23-at illetően.

Mivel hatalmasat hibázott az EA Sports, a héten lekerült a lepel pár igencsak fontos információról a FIFA 23-at illetően.  A legutóbbi FIFA frissítéssel pár játékos 2 órás próbaverziót kapott a FIFA 23-hoz, így az Ultimate Teambe is bemászhattak, onnan pedig egy halom új infót megszereztek. Szinte biztos, hogy a fejlesztők ezek után mókolnak még egy kicsit a statokon, viszont arányaiban el tudjuk képzelni, hogy mire is lehet majd számítani a megjelenéskor.

FUT Sheriff most összeállított egy listát, amin a FIFA 23 legjobb „kezdő” védőit listázta. Külön kategóriát kaptak a legmagasabb értéket képviselők, de a várható meta alapján is megszűrte őket. Na meg említést kaptak azok is, akik nem kerültek be ezekbe a kategóriákba, de ettől függetlenül még érdemes lehet velük foglalkozni.

 

A leaker szerint Koundé, Kimpembe, Militao, Tomori, illetve Varane lesznek a metameghatározó választások, s az az igazság, hogy ezzel nem nagyon tudunk vitatkozni. Mind gyors és kiválóan védekezik, ez a kombináció pedig mindig jól tud jönni a pályán.

Tomori például Hernándezzel karöltve szinte biztos, hogy őrületesen erős kombinációt fog alkotni a FIFA 23 megjelenésekor. Ha valaki kinyitja őket, komoly pénzt, vagy játékbeli teljesítményt szakíthat magának.

Ezt olvastad már?

Könnyebb lesz linkelni a játékosainkat a FIFA 23-ban, mint gondoltuk

 

×