Eljött a League of Legends 2022-es Európabajnokság Nyári végső összecsapásának ideje, amit most élőben nézhetsz Budapest belvárosában.

Bármennyire is furcsa, ismét eltelt egy év. Tavaly az Axxial Gaming minden LoL rajongót összehozott a League of Legends 2021-es világbajnokság döntőjére, hogy mindenki közösen élje át a közvetítést. Ez idén sincs másképp, hiszen az Axxial Gaming most meginvitál, hogy élőben, közösen nézd a LoL-os arcokkal a League of Legends 2022-es Európabajnokság Nyári döntőjét.

Lesz tombola, kvíz, és ha cosplayben jössz, meghívnak egy popcorna is.

Várunk téged a LEC 2022 döntő nézésre az Infinity Esport Bárban, 2022. szeptember 11-én, vasárnap, 17 órakor. A belépés teljesen ingyenes!

Természetesen mivel a helyszín az Infinity Esport Bár lesz (Német u. 2 Budapest 1084), az Axxial Gaming csapata fenntartja a lehetőséget igény esetén egy kis 1vs1 és 2vs2 kupának is.

Az élő adás 17:00-kor kezdődik, de a helyszínre már 16:00-kor beléphetsz. Várható befejezés 21:00. Az nagyobb teremben magyar, míg a kisebb teremben angol nyelvű közvetítés nézhető.

A teemo sapkád ne hagyd otthon!

Az Infinity Esport Bar egyébként Magyarország és Budapest egyik legnagyobb E-sport bárja. Exkluzív és professzionális környezet, állandó tematikus programok, versenyek várják az E-sport rajongókat, játékosokat és érdeklődöket.

Részletek az esemény facebook oldalán!

Te ott leszel?

Ezt láttad már?

Úgy fest, a Riotot nem zavarja, hogy az egyik legelső ADC inkább már support

 

×