A fejlesztők ezúttal is bőkezűek.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szerdán elstartolt a profi Valorant szcéna talán idei legnagyobb versenye. A VCT 2022 Istanbul eseményen a világ legjobb játékosai, csapatai esnek egymásnak, hogy eldőljön ki lesz az idei év VCT bajnoka. In-game is volt már ennek nyoma, hiszen az Episode 5 Act 2 a szokásos Battle Pass mellett egy teljesen ingyenes Champions Pass belépővel is jelentkezett.

További ajándékokat is begyűjthetünk az elkövetkezendő időszakban!

Az ajándékok

Jutalom

Hogyan/mikor szerezhetjük meg
‘Fire’ title Nézzük a meccseket augusztus 31. és szeptember 13. között
‘Champions Curse’ spray Nézzük a meccseket szeptember 16. és 17. között
‘Hero’ card Nézzük a döntőt szeptember 18-án

Szerencsére a Riot Games nem tesz különbséget a YouTube és Twitch streamek között, így bármelyik platformot is választjuk, biztosan megkapjuk az ajándékokat. Ehhez azonban össze kell kötnünk a Twitch/YT és Riot Games fiókjainkat. A Riot Games szekciót kikeresve, gyakorlatilag egy kattintással (és egy bejelentkezéssel) elvégezhetjük a folyamatot az alábbi linkeken:

Az összekapcsolás során mindenképp érdemes duplán ellenőrizni, hogy a megfelelő Valorant/Riot fiókunkba léptünk-e be. A Riot Games sokszor jelentkezik ajándékokkal, így a későbbiekben is jól jöhet a fenti lépések, aloldalak megfelelő beállítása.

Minden meccset élőben követhettek a Leet Twitch csatornáján, melyet ha ERRE a linkre kattintotok, be is tudtok követni, hogy ne maradjatok le egyetlen mérkőzésről sem!

Végre visszatér a profi Valorant! – Holnap startol a VCT 2022 Istanbul

https://leet.hu/iskolakezdes/

×