Hihetetlen, de igaz, a FIFA 23 csak egy hónap múlva kellene, hogy elinduljon, ám az EA Sports máris ellőtte az első komoly hibát.

Hihetetlen, de igaz, a FIFA 23 csak egy hónap múlva kellene, hogy elinduljon, ám az EA Sports máris ellőtte az első komoly hibát.

Elindult a FIFA 23 pre-loadja az Xbox platformjain, ami lehetőséget ad arra a játékosoknak, hogy letöltsék a teljes játékot, ám elindítani csak a hivatalos megjelenés pillanatában tudják először. Pontosabban papíron így kellene működnie a rendszernek, ám most ez nem minden esetben történt így.

Többen is jelezték, hogy bizonyos felhasználók már be is jutottak a játékba és játszani is tudtak vele. Ezt egyébként kizárólag az Xbox One verzió tulajdonosai mondhatták el magukról, a hiba nem lépett érvénybe az újgenerációs platformokon.

Emiatt pedig kulcsinformációk jelentek meg a világhálón, például kiderült, hogy kik a legmagasabbra értékelt Ultimate Team lapok alanyai, ahogy arra is fény derült, hogy kik kapták a legkomolyabb fejlesztéseket.

 

Antonio Rüdiger, a Real új igazolása például 4 szintet kapott, 83-as lapból hirtelen 87-essé avanzsált. De kiemelkedő lap lesz a játék elején a Serie A fiatal reménysége, Rafael Leao is, aki összesen 7 szintet lép előre, s így lesz 84-es a megjelenés után. Figyelni kell csapattársára, Fikayo Tomorira is, aki valószínűleg az egyik legerősebb védője lesz a játéknak. Komoly árcédulára kell számítani Vinícius Jr. lapja esetében is, a brazil csillag 6 szintet lépett előre egyetlen év alatt.

Ezt olvastad már?

Ronaldo és Messi távol lesz a metától a FIFA 23 elején

 

×