Egy hónap múlva már a FIFA 23-at fogjuk nyüstölni, ami azt jelenti, hogy szépen lassan a leakerek is elkezdik szivárogtatni a fontosabb információkat.

Egy hónap múlva már a FIFA 23-at fogjuk nyüstölni, ami azt jelenti, hogy szépen lassan a leakerek is elkezdik szivárogtatni a fontosabb információkat. A bétaadatbázis már hetek óta a rendelkezésükre áll, de még a FIFA 22-ből is tudnak különféle infókat előbányászni. Viszont az elmúlt években kialakult egy rendszer, amit minden lelkiismeretes szivárogtató igyekszik betartani, hogy nem lőnek el minden infót az első pillanatban, inkább megjelenés előtti időszakban kezdik csak elhinteni a magokat.

Ma például több helyen is felbukkant Messi és Cristiano Ronaldo lapjának várható összértéke, na meg egy kulcsstatisztika is.

 

Nagyon úgy tűnik, hogy mindkét játékos 90 körüli összértéket kap majd a játékban, vagyis hosszú idő után először, nem ők lesznek a legmagasabban jegyzett játékosok a Fifában. Cristiano Ronaldo „csak” 90-es lesz, míg Lionel Messi egy értékkel fölötte 91-esként fog kezdeni.

Ami viszont kellemetlen lehet a rajongóknak, hogy mindkettő 81-es Pacet kapott, így egyikőjükkel sem lehet majd hasítani a pályán. Pláne azért, mert ezek is csak átlagértékek, Messi például világéletében jobban gyorsult, így nála az Acceleration feljebb húzza az átlagot, a végsebessége így sem lesz kiemelkedő.

Ettől függetlenül mindkettőnek nagyon fogunk örülni, ha esetleg felvillannak egy-egy csomagban, ám ebből már jól látszik, hogy hivatalosan is elérkeztünk egy generáció végéhez.

Ezt olvastad már?

Összejöhet a hőn áhított 199-es csapat a FIFA 22-ben

×