A FUT Draft megjelenése óta többen figyelnek erre, de igazából amióta létezik az Ultimate Team ott motoszkál a játékosok fejében, hogy „mégis mi lehet az adott FIFA” legjobb kerete.

A FUT Draft megjelenése óta többen figyelnek erre, de igazából amióta létezik az Ultimate Team ott motoszkál a játékosok fejében, hogy „mégis mi lehet az adott FIFA” legjobb kerete. A csapatösszhangot 100-as skálán jegyzi (még) a játék, míg a játékosokat 1-től 99-ig értékeli a rendszer. Értelemszerűen a csapat játékosainak átlagértéke is 99-ig terjedhet emiatt, ehhez a számhoz pedig hozzá szokták adni az összhangértéket. Így történhet az, hogy a FIFA játékok legjobb kerete 199-es összértéket érhet el maximálisan.

Eddig nem nagyon volt példa ilyesmire, ám most úgy fest, hogy a sok 99-es lapnak köszönhetően a FIFA 22 végére akár össze is jöhet a hőn áhított tökéletes szám.

198 squad witnout icons from FIFA

Az igazi kihívást az adja, hogy a legtöbben ezt az eredményt Icon lapok használata nélkül igyekeznek elérni, ez pedig az összhang miatt mindig őrületesen megnehezítette a feladatot. Idén eddig jó eséllyel indulnak azok, akik igyekeznek a legjobbra törekedni, ugyanis jelenleg már összerakható egy 198-as keret, az Iconok mellőzésével.

Jelenleg ennél nincsen jobb keret a játékban, ha még jön pár 99-es SBC, talán a 199-es határt is el lehet majd érni a FIFA 23 megjelenéséig.

Ezt olvastad már?

Ma ismét bezuhanhat a FIFA Market, persze ezt az EA-nek is akarnia kell

 

https://leet.hu/california-access/

×