A fejlesztőknek még van mit kijavítaniuk.

A Warzone csalók leleményessége nem ismer határokat. Egyre többet tudnak a játékhoz készített „segédprogramok” is, már régóta nem csak az AIM+WH párosát kell egy-egy gombbal bekapcsolni. A privát, mesterséges intelligenciát és gépi tanulást bevető, gyakorlatilag elkaphatatlan csalásokról nem is beszélve. Sok esetben azonban még programok sem feltétlenül szükségesek, maguk a fejlesztők biztosítanak lehetőséget.

Hosszú hónapok óta megfigyelhetjük, hogy a patch notes-okban mindig szerepel a pályahibák javítására utaló sor. Nem véletlenül, hiszen mindhárom mapon találhatunk olyan helyeket jelenleg is, melyek valamilyen szempontból fixálásra szorulnak. Sok esetben a beszorulástól mentenek meg minket a Raven Software munkatársai, ám az is előfordulhat, hogy glitcheket javítják.

Ezúttal is alulról támadnak a Warzone csalói!

i’m not even surprised at this point from CODWarzone

A kiválasztott pálya a nem olyan rég debütált Fortune’s Keep. Nem véletlenül, hiszen a frissessége miatt itt találhatják meg a legtöbb rejtett zugot, melyeket később előnyszerzésre is használhatnak a kevésbé gerinces játékosok. A fenti videó főhőse az elmúlt napokban több alkalommal is beleszaladt hasonló halálokba, mely igazán frusztráló tud lenni. Szerencsére a játék replay funkciója hamar felfedi, hogy miről is van szó, ám ez már nem igazán segít a meccs kimenetelén. Ilyenkor már csak a „Report” gomb marad a barátunk és reménykedhetünk, hogy a folyamatosan fejlődő RICOCHET hamar kitiltja az ilyen játékosokat.

Nálad is probléma? – Így old meg, ha nem látható a friend list a Warzone-ban

https://leet.hu/vga-kartyak/

×