A fejlesztők folyamatosan javítják a védelmet.

A Valorant megjelenésekor rengeteg kritika érte a Riot Games-et. A Vanguardnak elnevezett anti-cheatjük túl agresszívra sikerült és olyan jogokat kért magának, mely nem volt igazán megszokott iparágon belül. Nem beszélhettünk egyértelműen „rossz” szituációról, hiszen a kernel-szintű védelmet nehezebben kerülhetik meg a segédprogramok. Az elmúlt hónapok során bizonyított is a Vanguard, külsős szakértők szerint is leghatékonyabb a piacon.

Áthatolhatatlan védelem természetesen továbbra sem létezik, az interneten könnyedén bukkanhatunk Valorantban prezentált aimbotokra, wallhackekre. Ezek használta azonban megfelelő képzettséget igényel, illetve nagy eséllyel pár napon belül már a híres piros képernyővel találkozhat a csaló.

Úgy tűnik, hogy az elmúlt napokban ismét szintet lépett az FPS játék védelme!

 

Az alapvető csalások mellett olyan jellegű programokat is elkap már a Riot Games fejlesztői csapata, melyet sem a Warzone, sem a Fortnite nem tudna megcsípni. Ezek közé tartoznak a hardveres és szoftveres pixelbotok, melyek a monitoron látható kép alapján próbálják ellőni ellenfeleiket. Ide vehetjük még a legmodernebb, gépi tanulást és mesterséges intelligenciát bevető célzássegítőket is, melyeket szintén egyre nagyobb teret hódíthatnak.

A fenti Twitter üzenetben Discord és fórum hozzászólásokat olvashatunk, melyekben a csalások fejlesztői és használói panaszkodnak. Az állításuk alapján az augusztusi hónap volt eddig a legrosszabb, szinte minden próbálkozásukat felismeri és blokkolja a Vanguard. Gratulálunk a Riot Games munkatársainak, reméljük a többiek is a követik őket.

A kiszivárgott dokumentum nem hazudik – Ez az új Nvidia kártya már gyártás alatt van

https://leet.hu/vga-kartyak/

×