A Black Ops Cold War és a Vanguard között lassan láthatatlanná vált AR a Warzone Season 5 eddigi legnagyobb kedvence: egyszerű, de konkrétan megsüti az ellent.

A Modern Warfare-ből ismerős Grau nagyon nagy meneteléssel tért vissza a Warzone-be, hiszen a játék legjobb támadó puskája lett és lassan kenterbe veri az összes több AR-t – írja a Dexerto. Még a WZ kezdetén volt a legnépszerűbb fegyverek egyike:

visszarúgás nélkül is nagy sebzésprofiljával kész rémálom volt szembe kerülni vele,

de aztán az újak szép lassan lenyomták – EDDIG!

Forrás: ActiVision

A Grau a Warzone Pacific Season 5 megjelenése óta egyre nagyobb becsben van a játékosoknál, sőt, sokkal többre értékelik egyszerű nosztalgiánál, hiszen egy rendkívül könnyen használható, de komoly tűzerővel rendelkező AR lett. Metaphor, a Warzone egyik nagyrabecsült szakértője meg is mutatta mennyire:

 

Őt látszik alátámasztani a WZRanked legfrissebb ranglistája is, amely szerint néhány nap alatt a második legjobb elsődleges fegyverré vált a Warzone-ban, és nem lennénk meglepve, ha lassan beelőzné az Armaguerra 43-at is:

A népszerűsége szintén dinamikusan emelkedik, láthatóan a KG M40 és az Armaguerra kárára:

A látottak alapján könnyen azt a következtetést vonhatjuk le – és aligha tévedünk -, hogy a Grau és az Armaguerra kombinációjával a Caldera, a Fortune’s Keep, vagy a Rebirth Island legsikeresebb harcosai kerülhetsz!

De van még néhány épületes tippünk:

Igazi ezerarcú pusztító – Több módon is használhatod a Warzone futurisztikus bestiáját

 

×