Közelharcra és távoli pötyögtetésre is befoghatjuk.

Szerdán elstartolt a Warzone és Vanguard utolsó közös szezonja, mely az ötös számot viseli. A korábban megszokott két hónapos időszak helyett már a menüben is egy november közepi menüpontot olvashatunk le, így szinte minden kétséget kizárólag a Warzone 2.0 lesz a következő lépés a Season 5 után. Addig azonban mindenképp ki kell használnunk a jelenlegi felhozatalt, melyben két új fegyver is képviselteti magát. Az egyik a RA 225 névre hallgató SMG, míg a másik egy Energy Rifle, mely az EX1 nevet viseli.

Az első felhasználói tapasztalatok meglehetősen pozitívak a fegyverrel kapcsolatban. Igazi ezerarcú mindenest kapunk a Battle Pass 15. szintjét feloldva.

Nézzük is, hogy milyen kiegészítőket érdemes használnunk különböző szituációkban!

 

Nem beszélhetünk abszolút metáról egyelőre, ám akár közeli, akár egészen távoli ellenfeleket is hamar leszedhetünk a fegyverrel. WarzoneLoadoutnak köszönhetően kapásból négy ilyen felhasználási módot és az azokhoz tartozó kiegészítőket is leolvashatjuk. Ahogy látható, közeli célpontok esetében a Coil AMP lehet nagy barátunk, míg távolabbi pusztításra a TLL Disk Trim kihagyhatatlan szereplő. A Perk 1 a Fleet, Stady és Focus hármasából kerül ki, míg a Perk 2 minden esetben az On-Hand.

A fegyver igazán megosztóra sikerült, hiszen a közösség egyik része imádja, a másik része nem érti, hogy hogyan kerülhetett a játék idővonalára egy ilyen futurisztikus tárgy. Nem lenne meglepő, ha a fejlesztők az elkövetkezendő két hétben tovább finomítanák a két újonc fegyver tulajdonságait.

Ti mit szóltok az EX1-hez?

https://leet.hu/california-access/

×