Napsütötte csütörtökkel nyitja az őszt az Epic Store: Lara Croft eredettörténete mellé relaxációs hajós kaland jár, meg néhány cucc a Knockout City-hez!

A szokottnál is nagyvonalúbb lesz a jövő héten az Epic Store – NÉZZÜK!

A Knockout City a gyermeki énedre és a kisiskolás emlékeidre épít: egyszerűen nagyszerű ötlete a „kidobós” videojátékra álmodása, ám ezt kedvesen őrült formában teszi!

Forrás: Velan Studios

Ez egy felfokozott tempóban rohanó 7+-os multiplayer, ahol egyedül, vagy csapatba szerveződbe vívhatod a kidobós csatákat Knockout City-ben. Persze jobb felszedni minden extrát és kiegészítőt, hogy a karaktered és a labdád, amit a többiek fejéhez hajigálsz, egyre fejlettebb legyen: minél nagyobbat pukkanjon, vagy éppen kapjon nyomkövetőt.

 

Bár a Knockout City alapból ingyenes, a kiegészítőkért fizetni kell – KIVÉVE jövő csütörtöktől az Armazillo DLC Pack-ért, amivel mindjárt hat új karaktert kapsz ajándékba!

A Submerged: Hidden Depths több mint nyolcezer forintodba fájna, de egy hétig ingyenesen elérhető lesz az Epic Store-ban.

Forrás: Uppercut Games

A világ víz alá került, de neked az elsüllyedt városok, omladozó felhőkarcolók és kihalt falvak között hajózva, rejtélyes lények között evickélve is helyt kell állni!

 

A háborgó óceán mélye nyomasztó, de a játék inkább relaxációs kaland, hiszen a maga bizarr módján még az elsüllyedt civilizáció is gyönyörű tud lenni. Próbáld ki a jövő héten!

A Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition nagyon pozitív meglepetés az Epic Store-tól, hiszen hosszú, kiterjedt nyílt világgal rendelkező játék, hátborzongatóan szép látványvilággal, fordulatos történettel és sok-sok side quest-tel.

Forrás: Square Enix

A Lara Croft eredettörténetét feldolgozó játékban a maja birodalom egykori helyszínére vezet az utunk, de az emberek, akikkel megyünk és az őslakosok, akikkel találkozunk, de még a sírrabló vetélytársak sem mindig azok, amiknek látszanak. Látványos-érdekes-izgalmas rejtvények, illetve kincsvadászatok szegélyezik a dzsungelbe vesző, nagyon nem kikövezett utat, miközben veszélyes állatokra, vagy föld mélyén rekedt lényekre és kannibálokra kell vadászni – egyre több, remekül fejleszthető fegyverrel! De sietni kell, nehogy rossz kezekbe kerüljön a maja apokalipszist előidéző ereklye!

 

A Knockout City DLC-je, a Submerged: Hidden Depths és a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition kvázi iskolakezdési ajándék az Epic Games-től: mindkét játék INGYEN TÖLTHETŐ, szeptember 1-je 17 órától EGY TELJES HÉTEN ÁT!

De addig is elég király akciókat tolnak:

Akciófigyelő | Siess, nehogy lemaradj az Epic 14.000 forint értékű INGYEN ajándékairól!

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×