Egy fejlesztői screenshot buktathatta le az új ügynököt.

Azt hihettük, hogy a Valorant egy ideig nem tartogathat extra izgalmakat, ám nem is tévedhettünk volna nagyobbat. Bár sem ügynök, sem pálya nem érkezett az Episode 5 Act 2-vel, a fejlesztők a háttérben dolgozgatnak a hamarosan megjelenő újdonságokon. Úgy tűnik, hogy egy túlbuzgó QA teszternek vagy tartalomgyártónak köszönhetően idő előtt kiszivároghattak a következő Agent képességei. Az ügynök a Mage kódnevet viseli, ám a később in-game név ettől jelentősen eltérhet majd.

Nézzük is, hogy milyen képességekkel érkezhet a következő Valorant hős!

  • Bubble (E) – Két darab Bubble-t, azaz buborék alakú pajzsot helyezhetünk majd el a pályán. Feltehetőleg Astra-hoz hasonló állapotba kerülünk, hogy lerakhassuk ezeket a map különböző pontjain. Ismét megnyomva az E betűt aktiválhatjuk a kis buborékokat, melyeken még a lövedékek sem jutnak át.
  • Tartarus Pit (Q) – A képesség segítségével egy olyan mezőt(?) lőhetünk ki mely sebzi és lassítja is a játékosokat. Tartarosz a halál utáni életben az örökös kín, a szenvedés és a bűnhődés helye, így nagy eséllyel hasonló tematikát kaphat a képesség vizuális megjelenése.
  • Vision Taker(C) – A képesség segítségével olyan vonalat hozhatunk létre, melyen keresztülhaladva enyhén megvakulnak majd ellenfeleink.
  • Golem(X): Az ultimate képességgel egy Golem alakú tárgyat/totemet helyezhetünk le a földre. Az összes csapattársunk életerejét (vissza)tölti a Golem, miközben az ellenfeleink a Viper falhoz hasonlóan ideiglenes HP csökkenést tapasztalhatnak.

Könnyen lehet, hogy a Riot Games munkatársai még változtatnak a képességeken vagy azok pontos működésén, ám így már belőhetjük, milyen kategóriát is képviselne Mage.

Forrás: ValorLeaks

Szörnyen teljesít az új Udyr, brutál alacsonyan van a győzelmi aránya

https://leet.hu/vga-kartyak/

×