Sok rajongó sírva könyörög a második évadért – rendesen meglephette őket, hogy Mickey egér máris előhúzott valamit a bűvészkalapból. ITT A Jedi’s Return!

Alig néhány hete ért véget a Star Wars univerzum egyik legújabb sztorija, ami esetlen hibái ellenére is annyira betalált fanok millióinál, hogy máris többet akarnak Ewan McGregor Kenobijából és Hayden Christensen Vaderéből. Bár egy esetleges második szezonra még biztosan sokat kell várni (ha egyáltalán…),

a Disney+ újra felpiszkálta a kíváncsiságot a sorozat iránt.

Bejelentették, hogy érkezik az Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return című dokumentumfilm, amihez az összes fontos szereplő nagyinterjút adott, és éppen ez ad különleges ízt az egésznek:

 

A tegnap megjelent előzetes alapján annyira szívmelengető az egész, mintha egy újabb epizódot néznénk: a rendező és színészei csaknem könnyekig meghatódva idézik fel mekkora élmény volt részt venni abban a grandiózus univerzumban, amit Star Wars-nak hívunk.

Forrás: Disney, Lucasfilm

A Gaming Bible szerint a dokuban eddig sosem látott színfalak mögötti felvételek kerülnek elő és teljeskörű képet kapunk Obi-Wan, illetve Anakin filmes utazásából. Az oldal emlékeztet: a Disney+-nál messze nem ez az első Star Wars témájú dokumentumfilm. A Disney Gallery és a Light & Magic ráadásul annyira jól sikerültek a műfajban, hogy az Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return-től is a legjobbra számítunk.

A werkfilm special szeptember 8-án kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába.

Addig nézd az Andort, ha néha-néha csupán a látvánnyal is beéred:

Látványos előzetesen a Disney+ újabb tök fölösleges Star Wars-sorozata

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×