A Warzone 2.0 már kopogtat, ám a Season 5 még meg sem érkezett.

Múlt héten már elkezdődött a Warzone és Vanguard ötödik és egyben utolsó szezonjának promóciója. A Last Stand névre hallgató frissítés roadmapjának köszönhetően rengeteg újdonságot már ismerünk, ám bizonyára tartogat még meglepetések a fejlesztőgárda. Várhatóan szerda délután megérkezik a patch notes is, melyben a jelenlegi fegyverekkel kapcsolatos változásokat találjuk majd. Remélhetőleg az utolsó szezonban már nem kezd nagy fegyverváltoztatásokba a Raven Software, ám sosem lehet kizárni ennek lehetőségét.

 

Hétfő délután aztán tovább folytatódott a marketinghadjárat, megérkezett egy rövidke videó is, melyben az új skinekre is szempillantást vethettünk. Szerencsére pontos időpontokkal is jelentkezetek a fejlesztők, így minden játékos felkészülhet a frissítésekre.

Nézzük is, hogy mikor érkeznek a Season 5 fájljai a felhasználók eszközeire!

Az utolsó szezonra sem változtattak a megszokott menetrenden a fejlesztők, így előbb a Vanguard, aztán egy nappal később a Warzone játékosok frissíthetnek. A Vanguard tulajdonosokat ismét türelemre inti a cég, hiszen a battle royale móddal együtt startol a Season 5. A pontos időpontok a következőek:

  • A Vanguard frissítés kedd (08.23.) este, magyar idő szerint 18:00-kor érkezik meg
  • A Warzone frissítés egy nappal később, szerda (08.24.) este 18:00 érkezik meg, ekkor startol majd el a Season 5 mindkét játékban

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lezárást találtak ki a fejlesztők, bizonyára valamilyen módon átvezetnek majd mindenkit az új Warzone részre.

Öt új fegyverrel és sok finomsággal támad a Warzone utolsó szezonja – Megérkezett a Roadmap is

https://leet.hu/vga-kartyak/

×