Régóta pletykálták már az együttműködést.

Aki kicsit is otthonosan mozog a Fortnite világában, annak nem titok, hogy Patrick Mahomes kifejezetten nagy rajongója a játéknak. Patrick Lavon Mahomes II a National Football League Kansas City Chiefs csapatának amerikaifutball-hátvédje. A Major League Baseball korábbi dobójának, Pat Mahomesnek a fia, kezdetben egyetemi futballt és egyetemi baseballt játszott a Texas Tech Egyetemen. Már pár hónappal ezelőtt nyomott találtak a leakerek egy potenciális kollaborációra, ám csak az utolsó frissítés óta jelenthették ki biztosan a skin létezését.

Napokon belül megérkezik a Patrick Mahomes csomag!

Az Epic Games grafikusai ezúttal sem fogták vissza magukat, a több stílussal kecsegtető outfit mellé érkezik Wrap, Glider, Emote és csákány is. Magyar idő szerint augusztus 25-én, a hajnali Item Shop frissítéskor kerülnek be a kozmetikai tárgyak a játék felhozatalába.

A játékosoknak ezúttal is lehetőségük van megszerezni a skint teljesen ingyen és bérmentve. A Patrick Mahomes Cup névre hallgató verseny augusztus 23-án, 19 és 22 óra között kerül megrendezésre, a legjobb 675 európai squad zsebelheti be az Outfitet és a Back Blinget. A szerényebb tudással rendelkező felhasználók 8 pont megszerzése után egy emoticonnal gazdagodnak majd. A kupán bárki próbálkozhat, így mindenképp megérheti elindulni. Európában talán nem annyira ismert Patrick Mahomes, ám az amerikai régióban ismét nagyot szakíthatnak a fejlesztők. Ahogy láthatjuk, továbbra sem szüneteltetik az újdonságok érkezését, szinte minden héten érkezik friss tartalom a játékba.

Forrás: EPIC

Xbox 5000-ért? Laptop pár 10.000-ért? – A NAV-tól ennyiért is vehetsz!

https://leet.hu/vga-kartyak/

×