Imádtad a Raktárvadászok című műsort, amiben lefoglalt, potenciálisan értékes cuccokkal teli garázsraktárakat árvereztek el? Akkor a NAV árverései is tetszeni fognak.

Szeretnél olcsón elektronikai cuccokat venni, de nem bízol az online használt kereskedőkben, vagy szimplán csak rossz tapasztalatod van a Facebook Marketen, a Vaterán és a Jófogáson? Nem zavar különösebben, ha a szajré elkobzott, esetleg végrehajtási ügy miatt lefoglalt, és ennek tetejébe imádtad a Raktárvadászok című műsort is?

Akkor a NAV árveréseit egyenesen neked találták ki!

Bezony! Kevesen tudják, de a Nemzeti Adó- és Vámhivatal alkalomadtán elárverezi a valamilyen oknál fogva lefoglalt értékeket, ingóságokat, ami lehet lakóépület, üzlethelyiség, bútor, jármű, ékszer, ruházat, vagy ami számunkra érdekesebb: elektronikai eszköz. Ezek között pedig bőséggel találunk olyat, ami a játékosok számára kifejezetten vonzó ajánlat is lehet, mint például

  • számítógépházak
  • laptopok
  • videojáték konzolok
  • tévék
  • nagyobbacska hangrendszerek
  • laptop és asztali gép hűtő
  • laptoptáska.

Tudom, hogy régi darab, de azért hol veszel egy Xbox 360 E-t kikiáltási árán 5000 forintért? Vagy egy Genius SW-G5.1 3500-as hangrendszert 10.000-ért? Na látod! A Raktárvadászokkal ellentétben azonban itt pontosan tudod, hogy mire licitálsz – merthogy az elkobzott kincsekért bizony meg kell küzdeni.

Kép: NAV

Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint belépni az Ügyfélkapunkba, majd indulhat is a mandula a NAV Elektronikus Árveréses felületén. Itt egyébként trükkösen vannak szétválogatva a dolgok, így érdemes az oldalsó füleknél a ‘Meghirdetéseket’ és a ‘Futó árveréseket’ is átnyálazni, nehogy még lemaradjunk valamiről.

Fontos viszont tudni, hogy az így megvásárolt cuccokért a NAV semmilyen felelősséget nem vállal, de a legtöbb listázott tételt személyesen is meg lehet nézni, mielőtt végleges döntést hoznánk. Ezzel mindenképpen érdemes is élni, hiszen könnyen előfordulhat, hogy valami nem pont rendeltetésszerűen működik. Ha viszont minden klappol, akkor egészen kiváló üzleteket üthetünk nyélbe a NAV-val.

Na és erről hallottál már?

Már a Kilimandzsárón is jobb az internet, mint a magyar vidéki településeken

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×