Egyre több in-game jelre bukkannak az adatbányászok.

A 343 Industries csapata továbbra sem árul el semmilyen információt a Halo Infinite battle royale módjával kapcsolatban. Hivatalosan a létezését sem ismerték el, ám ez nem akadályozza meg az adatbányászokat abban, hogy tüzetesen átvizsgálják a fájlokat. Mostanra már azt is tudhatjuk, hogy a mód kódneve Tatanka és az érkezését 2022 végére vagy 2023 elejére várhatjuk. A Tatanka név korábban is felmerült már, ám pár nappal ezelőtt in-game utalásokat is találtak a létezésére.

Rengeteg lehetőség várja a játékosokat?

 

Nem is volt rest megosztani a Tatanka playlistet tartalmazó screenshotot a HaloHub csapata. A képernyőmentésen rengeteg variációt találhatunk. Egyrészt a résztvevő játékosok száma alapján is szét lesz bontva majd a mód, csakúgy, mint a többi battle royale címben. A 3P szó arra utalhat, hogy kameranézet alapján is szelektálják a játékosokat. Hasonlóan a PUBG vagy épp a Super People játékokhoz, ahol lehetőségünk van váltani a TPP vagy FPP nézetek között.

Bár jelenleg a Halo Infinite kliensben tesztelik a módokat a fejlesztők, nagy az esély arra, hogy külön klienst kaphat Tatanka. Ez egyrészt a telepítési méreten is sokan segíthetne, illetve a frissítések szállítását is egyszerűbben megoldhatnák a fejlesztők. Amikor már a közösség azt hinné, hogy nincs újdonság a BR kategóriában, megérkezik a Super People és a Halo Infinite képében két újdonság. Azt sem felejthetjük el, hogy a Fortnite fejlesztői is dolgoznak már az FPS exkluzív nézeten, mellyel akár új felhasználókat is szerezhetnek.

Te kipróbálnád a Halo Infinite BR módját?

Már több mint négymillióan játszák a koreai BR-t – Így próbálhatod ki te is

https://leet.hu/vga-kartyak/

×