A Doomsday Station a Warzone 5. évadában feldobja Caldera harcait. Íme, hogy mire jó és hogyan működik.

Miután a Vanguard életciklusában a Season 5 lesz a Warzone utolsó szezonja, a fejlesztők igyekeznek menő újításokkal feldobni a játékot. Ilyen lesz az 5. évad során megjelenő Rage Serum is, illetve a Doomsday Station, aminek részleteiről a Raven Software már beszámolt a játékosoknak.

De hogyan is működik majd a Doomsday Station, és mire jó?

Doomsday Station

Azok a játékosok, akik az 5. évad során alap BR játékmódot indítanak, aktiválhatnak egy úgynevezett Doomsday Station Calderán. Ennek aktiválása egy eseménysorozatot indít el: NPC harcosok érkeznek, beleértve katonákat és helikoptereket, és azonnal ránk támadnak.

A cél ilyenkor az, hogy a Doomsday Station közelében megvédjük magunkat, illetve a csapatunkat a támadó ellenséges AI csapatoktól.

Mit kapunk cserébe?

A Raven Software leírása szerint azok, akik meg tudják védeni a Stationt és megölik az ellenfeleket, különleges jutalmakat kapnak, melyek segítik a végső győzelmet. Ha sikerül teljesíteni a küldetést, egyedi skinek, valamint játékon belüli erősítő itemek ütik a játékosok markát.

Fontos, hogy a Doomsday Station aktiválása még önmagában nem elég: csak azok kapják meg a jutalmakat, akik túlélik a támadást. Egy meccs alatt ráadásul csak egy Doomsday Station jelenik meg, mindig máshol a pályán. Az aktiváláshoz 10 ezer dollár szükséges.

Az biztos, hogy ha megjelenik, akkor több csapat is igényt tarthat rá, szóval nem árt óvatosnak lenni a környékén. Az újítás igen izgalmas harcoknak adhat helyet.

A Rage Serum működését láttad már?

Ez nem semmi! – Így működik a Warzone Rage Serum az 5. évadban

 

×