A Warzone 5. évada egy vadonatúj Field Upgrade-et mutat be. A Rage Serum néven ismert cuccnak elképesztő hatásai lesznek.

Az Activision nemrég hivatalosan is bejelentette a Warzone és a Vanguard utolsó, Last Stand című évadának részleteit. Erről mi is írtunk egy összefoglalót, semmiképp se hagyd ki! A Warzone 5. évadának nagy frissítése egyébként hatalmas újításokkal szeretné átadni a stafétabotot a Modern Warfare 2-nek és a Warzone 2-nek. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy bevezetnek néhány új fegyvert, operátort és egy Field Upgrade-et is, hogy feldobják a játékmenetet.

Az új Field Upgrade neve Rage Serum, ami hatásai miatt hamar a játékosok kedvence lehet.

Az hivatalos Call of Duty blog szerint, mely az 5. évad újításait taglalja, a Warzone Rage Serum Field Upgrade lehetővé teszi, hogy az operátorok őrült erőre tegyenek szert. A holminak több együttes hatása van, a karakter a dühtől pedig hihetetlen dolgokra lesz képes.

A játékosok az eszköz segítségével több képességre is szert tesznek:

  • nagyobb melee sebzés
  • megnövelt melee távolság (messzebbről is hatásos a melee)
  • megnövelt stun (kábító) erő

Természetesen az előnyök mellett a használata néhány negatív hatással is jár:

  • az operátor hangosabb lesz
  • extrán visszarúg a fegyver stun közben

Azok számára, akik ismerik a Black Ops 2 kampányt, a Rage Serum nagyon ismerős lehet. A Time and Fate küldetésben Menendezt irányítjuk, aki lánytestvére halála után őrült dühkitörésbe megy át.

 

Ez azért is érdekes, mert Menendez a Warzone 5. évadának operátora lesz, nem lehet véletlen tehát a Rage Serum megjelenése. Úgy tűnik, hogy a Rage Serum lehetővé teszi, hogy Menendezéhez hasonlóan tomboljunk a pályán.

A Warzone 5. évada augusztus 24-én indul.

Ezt láttad már?

Arany és titán tánca – Ezekkel a módokkal játszunk a Warzone Season 4 utolsó napjaiban

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×