Megérkezett az első, hivatalos Season 5 teaser.

Ahogy arra számítani lehetett a Call of Duty fejlesztői csütörtökön délután megkezdték a Warzone és Vanguard ötödik szezonjának előkészítését. Nem véletlen az időzítés, hiszen jövő hét szerda környékén kell elstartolnia a Season 5-nek a fájlok alapján. Több szempontból is különleges esemény lesz ez, hiszen ez a Warzone és Vanguard utolsó közös szezonja, de nagy eséllyel ez lesz magának a battle royale cím „1.0”-ás verziójának is az utolsó szezonja.

Tovább erősíti ezt a teóriát a csütörtök délutáni trailer. Úgy tűnik, hogy a Raven Software munkatársai igazán stílusosan zárnák le az igazán irigylésre méltó korszak utolsó hónapjait. A másfél perces videóban több érdekes jelet is észrevehettek a rajongók, természetesen ezeket is felsoroljuk.

Nézzük is, hogy mit hozhat a „Last Stand” nevet viselő szezon!

 

A fejlesztők a videók végén megerősítik az augusztus 24-ei időpontot, így magabiztosan várhatjuk az update érkezését. A bemutatóban láthatjuk Seraph, Menedez és Rorke karaktereit is többek között. Ez azért érdekes, mert minden egyes karakter más-más COD széria miatt lett ismert, úgy tűnik, hogy a Ghosts, Black Ops vagy épp a Modern Warfare történetszálai is teljesen összeérhetnek.

 

Ha ez nem lenne elég, akkor még egy Advanced Warfare fegyvert is felfedezhettek az éles szeműek a trailerben. Úgy tűnik a teljes Call of Duty idővonal képviselteti magát az elkövetkezendő 2 hónapban. A legtöbb játékos szerint Caldera szigetétől is elbúcsúzhatunk, hiszen a videóban jól láthatóan egy aktív vulkán felett repülnek el hőseink, mely szinte minden kétséget kizárólag Caldera Peak helyszínére utal.

A király is visszatért a végjátékra? – Íme a 10 “legjobb” Warzone fegyver a Season 4 utolsó hetére

×