TSBlackii az Unibet Korea Climb keretein belül Koreába utazott, hogy megnézze, mégis milyen fából faragták.

TSBlackii az Unibet Korea Climb keretein belül Koreába utazott, hogy megnézze, mégis milyen fából faragták. A kihívásra egy hónap állt rendelkezésre, a cél pedig a koreai Challenger elérése volt. Mivel a dél-koreai szervert tartják a világ legkompetitívebb LoL-os közegének, így mondhatjuk, hogy a világ elitjébe kellett beverekednie magát.

A lendület lenyűgöző volt, az alsóbb szinteken szinte párosával ugrált át Blackii. Az első komolyabb bukkanó Diamond elején érte őt, ott napokat töltött Diamon IV és III között.

Persze minden átok megtörik egyszer, sikerült Masterig másznia, ahol napok óta aprítja a népet.

Sajnos úgy fest, hogy a napokban kifogott rajta a Master rang, korábban 300 LP fölött is tudott teljesíteni Blackii, ám az elmúlt napokban kissé megfáradt, ami teljes mértékben érthető.

Egy ilyen jellegű kihívás hatalmas mentális nyomás alá tudja helyezni a játékosokat, ami hosszútávon a teljesítmény rovására mehet. Hullámvölgyek mindenkinél vannak, viszont ez most Blackii számára lehet, hogy a legrosszabbkor jött.

Persze ettől függetlenül ez a kihívás már most sikeresnek számít, a világ legjobb Katarinái közé sorolja Blackiit a legtöbb játékosstatisztikával foglalkozó oldal a koreai teljesítménye szerint, na meg így is bőven a világelit részévé vált a maga Master 300 LP fölötti teljesítményével.

Ezt olvastad már?

Unibet Korea Climb: Már a legjobb Katarinák között TSBlackii Koreában

 

https://leet.hu/california-access/

×