Egy srác elhatározta, hogy mindent megtesz, hogy felkutassa azt, aki ellopta az AirPods fülhallgatóját. Elképesztő történet.

Elképesztő, hogy egyesek mit meg nem tesznek azért, hogy visszaszerezzék azt, ami elloptak tőlük. Még akkor is, ha mondjuk maga a kutatás több időbe, pénzbe és energiába kerül, mint maga az, amit elloptak. Ez a története egy manchesteri srácnak, Lewis Ellisnek. A srác leszállt egy bangkoki járatról, de gyorsan rájött, hogy a gépen hagyta a fülhallgatóját. Bár szeretett volna visszamenni érte, a személyzet nem engedte. Miután már 4 órát várt arra, hogy visszaadják neki, a kezébe vette a dolgokat.

Lewis úgy döntött, hogy a Find My alkalmazással felkutatja azokat, akik addigra használták a fülhallgatót. Világkörüli út indult.

Persze sokan inkább vennének egy új AirPods fülhallgatót, de ez a srác úgy döntött, hogy körbe repüli a fél világot, hogy visszaszerezze a fülhallgatót. A első néhány hónapban azt figyelte, hogy hol jár az eszköz.

„Nem tudom, ki vitte el, de az AirPodom egy nagy nyaralásra ment”mondta. „Láttam, ahogy Katarból Katmanduba repültek vele, majd elindultak egy kis faluba a Himalája hegységben, ahonnan Nepálra nyílik kilátás. Ezután egy rövid kirándulást tettek Thaiföldre, mielőtt végre visszatértek Dohába. Egyszerűen nem bírtam tovább – úgy döntöttem, hogy felkutatom őket.”

Lewis végül maga is több mint 6 ezer kilométert utazott és elköltött több mint 1 millió forintnak megfelelő összeget, hogy visszakapja az eszközt. Dohába repült, majd folyamatosan ellenőrizte az alkalmazást, hogy a lehető legközelebb legyen. Miután az alkalmazás azt mutatta, hogy egy lakótömbben van a cucc, a srác két barátjával kezdte átkutatni az épületet, és próbáltak csatlakozni rá.

Hosszas keresgélés után végre létrejött a kapcsolat, és Lewis megtalálta a megfelelő lakást. Beengedték őket, és gond nélkül visszaadták a rég elveszett AirPods-t. Lewis azt mondta, hogy nem volt mérges, és tulajdonképpen örül, hogy visszakapta a fülhallgatót.

Lám, mire nem jó a Find My alkalmazás.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | bőröd alá kúszó kártyás horrorjáték INGYEN, az Epic Games-től!

 

×