A rendszer már bizonyított a Fortnite-ban.

Az elmúlt fél évben több Valorant leaker is jelezte, hogy a játékfájlokban utalások vannak in-game kupákra, összecsapásokra, klán/csapatrendszerre. Aki kicsit is ismeri a Fortnite kompetitív világát, azok számára nem ismeretlen terület ez. Az Epic Games évekkel ezelőtt lehetőséget adott teljesen ismeretlen, ám profikat megszégyenítő játékosok számára a kitörése. Heti szintű, in-game kupák segítségével bizonyíthatták tudásukat, nem mellesleges pedig szép kis pénzösszegeket is zsebre vághattak. Mindezt otthonról, a saját gépük előtt, így garantáltan a legjobb formájukat tudták nyújtani.

 

Úgy tűnik, hogy jó úton jártak az adatbányászok, a Riot Games keddi bejelentése is tovább erősíti ezt a teóriát. ValorLeaks fenti bejegyzésében, melyben a ranglétrát prezentálja, a legalsó szintként jelenik meg az in-game kompetitív részleg. Sokaknak elsőre nem is volt egyértelmű, hogy pontosan mit is takar ez, azt hitték, hogy a jelenlegi Rankedről beszélnek a fejlesztők.

Van, hogy nem elég nézni. Ha van hozzá tehetséged, ideje játszani. A jövőben egy új, játékon belüli versenyjátékmóddal adunk lehetőséget mindenkinek arra, hogy átélje a profi verseny élményét, és közelebb kerülhessen az álmai megvalósításához. A legjobb csapatok bejuthatnak a helyi ligájukba, és elindulhatnak a profivá válás felé vezető úton. Izgatottan várjuk, hogyan sikerül majd a hagyományos ranglétra mellett az új rendszerrel támogatni és felfedezni a feltörekvő tehetségeket. Ki tudja, talán téged is láthatunk majd a színpadon.

A fenti sorok szintén a Riot Games hivatalos, magyar nyelven is elérhető ValorantEsports.com weboldaláról származnak. Úgy tűnik, hogy még idén megérkezhet a fentebb taglalt, kuparendszer a játékba. Ennek köszönhetően olyan játékosok is feljuthatnak a profik közé, akik eddig álmodni sem mertek erről, holott rendelkeztek a megfelelő tudással és tapasztalattal.

Borító: YouTube

Szerintetek jó ötlet volt a Riot Games-től ez a lépés?

Így néznének ki a kedvenc sorozataink, ha 1930-ban készültek volna | KÉPEK

×