Ünnepel a Valve és a közösség.

Szerda hajnalban új frissítés érkezett a CS:GO szervereire. A fejlesztők szokásukkal ellentétben ezúttal kicsit előbb megkezdték az ünneplést. Több mint 60 új matricát hozott el a 10 Year Birthday Sticker Capsule, de a pályák terén is történt némi változás. Anubis, Breach és Tuscan megérkezett a hivatalos Competitive, Casual és DM játékmódokba. Primetime és Blagai pedig a Wingman részlegen lesz ezután megtalálható. Climb, Crete és Hive pályáktól szomorú búcsút kellett vennünk.

Lehetőségünk van egy limitált, születésnapi kitűző megszerzésére is!

A fenti, csirkés coin megszerzésére viszonylag szűk határidőt szabott ki a cég. Augusztus 22-éig játszanunk kell annyit, hogy lépjünk egy szintet a játékban, mely alapesetben egy-egy ingyenes droppal jár. Ezúttal megkapjuk a többnyire értéktelen ajándék mellé a limitált ideig megszerezhető kitűzőt is, így nem érdemes késlekedni a megszerzésével. Az XP gyűjtés gyakorlatilag bármelyik hivatalos játékmódban elérhető, legyen szó DM-ről vagy kompetitív mérkőzésről.

Valakinek már be is esett a kitűző

A fejlesztők kiemelték, hogy a játék népszerűbb, mint valaha. Az elmúlt 12 hónapban többen játszottak a játékkal, mint az elmúlt 9 év során bármikor. A Majorök is rekordmennyiségű nézőszámot tudhatnak maguk mellett és a közösség is szépen teszi a dolgát. Sokan elégedetlenek, hogy csak ennyivel jelentkezett most a Valve, ám a programozók szerint a jövő nem is lehetne biztatóbb a játék számára. Remélhetőleg az őszre várható Source 2 tesztről beszéltek, mely több szinten is pozitív hatással lenne a játékra.

Zseniális játékokkal bővül a Game Pass, de lesznek nagyon fájó távozók is

×