Hamarosan elérkezünk a Ligue 1 hetéhez a FIFA 22 FUTTIES esemény keretein belül.

Hamarosan elérkezünk a Ligue 1 hetéhez a FIFA 22 FUTTIES esemény keretein belül. Eddig a rajongók megfigyelhették a tematikus heteket, kezdődött az egész a Premier Leaguegel, majd támogatást kapott a La Liga, a Bundesliga, s most a franciák vannak soron.

Most is lesznek ingyenesen kifarmolható Objective lapok, ahogy szavazások is, melyeknek eredményét SBC formájában kaphatjuk majd meg. Ez rendben is van, azonban ami elkerekítheti sokak szemét, az a szavazás témája.

Eddig arról dönthettünk, hogy egy játékos megkapja-e az 5 csillagos gyengébbik lábat, vagy Barelláék esetében azt, hogy mindkét speciális statja ötcsillagos legyen-e. Most viszont az összérték kerülhet előtérbe, méghozzá meglepő megközelítésből.

Hamarosan érkezhet a „99 Vote”, vagyis az a szavazás, ami arról dönt, hogy ki legyen a következő 99-es FIFA lap alanya.

 

És mivel hamarosan valószínűleg a 85×10-es pakk is sűrűbben teljesíthető lesz, ezúttal prémium játékosok kerülhetnek a porondra, tekintve, hogy a komoly kritériumokat is könnyebb lesz teljesíteni. Feltehetően emiatt is borzolja mostanában a kedélyeket az EA az olyan jellegű SBC-kkel, mint Ferland Mendy FUTTIES lapja, vagy a Pelé, illetve Ronaldinho Moments SBC-k.

Persze ezek csak találgatások, azonban biztos, hogy nagy lesz az érdeklődés a FIFA új 99-es lapja iránt. Szerintetek ki lesz az?

Érdemes ezt is átfutni:

“Frusztráló, mennie kell!” – Ezt a FIFA játékelemet utálják a felhasználók

 

https://leet.hu/california-access/

×