Nem volt túl bölcs döntés a fejlesztők részéről.

Másfél héttel ezelőtt a Ubisoft egy váratlan lépéssel haragította magára a Rainbow Six Siege közösséget. Az egyik veterán adatbányászt, Zer0Bytes-ot tiltották le a Twitter közösségi oldalról különféle jogi követelésekre hivatkozva. Nem is kellett sokat várni a válaszra, pár órán belül olyan leakek érkeztek, melyeket alapesetben megtartott volna magának Zer0Bytes. A képeken a nem túl kedves, „Fuck Ubisoft” vízjel is helyet kapott, így nem volt kérdés, hogy milyen okból kerültek napvilágra ezek a képek.

Szerda délután ismét robbant a bomba, pár órája újabb leakek érkeztek a felbőszült adatbányásztól!

A fenti képeken Y7S3-ra tervezett, ám később elcsúsztatott, így Y7S4-ben érkező új pályát láthatjuk. Az előzetes információk alapján egy nagyméretű, kompetitív mapról beszélhetünk, nem pedig TDM helyszínről. Jól látható, hogy a textúrák és a kialakítás is erőteljesen félkész, ám a képeknek hála némi fogalmunk lehet a stílusról és atmoszféráról. Nem volt túl bölcs döntés a Ubisoft részéről a fenti támadás, szinte biztos, hogy ezek után nem fognak kivárni a hasonló találatokkal a leakerek.

A Fortnite fejlesztői barátságos kapcsolatot ápolnak az adatbányászokkal, hiszen jól tudják, hogy extra reklámfelület számukra. Épp ezért érthetetlen, hogy a többi, nagyobb stúdió miért a fenti módszert választja. Hosszú távon nem kifizetődő, ráadásul pár pillanat alatt a másodlagos Twitter fiókon folytatódhat a szivárogtatás. Reméljük sikerül rendezni a nézeteltérést a közösséggel.

Borítókép: YouTube

Mit szóltok az új pályához?

KÁPRÁZATOS GTA VI VIDEÓ: valószínűleg így néz majd ki a várva várt játék!

https://leet.hu/california-access/

×