Nem kell félteni egyik oldalt sem.

A Rainbow Six Siege a Fortnite-hoz képest viszonylag kisebb, ám annál aktívabb leaker közösséggel rendelkezik. Talán a legismertebb ezek közül Zer0bytes lehet, aki az elmúlt hónapok során is folyamatosan szállította az izgalmasabbnál izgalmasabb felfedezéseit. Úgy tűnik, hogy a Ubisoft is bekeményített, hiszen pár nappal ezelőtt lelövették az adatbányász elsődleges Twitter fiókját.

Nem véletlenül váltottak az elmúlt időszakban többen Telegramra, ám néhányan kitartottak az eredeti platformjukon. Gondolhatnánk, hogy itt véget is ér a történet, ám nem is tévedhetnénk nagyobbat. Az uborkaszezonra mindig tartogatnak addig fel nem fedett leakeket, ám a felbőszített adatbányász idő előtt kirakott egy érkező újdonságot.

Hamarosan a drónok is falat húzhatnak?!

A fenti képeken a nem túl kedves „FuckUbi” felirat társaságában egy meglehetősen érdekes fejlesztést láthatunk. Túl sok magyarázat nem érkezett hozzájuk, ám minden jel arra mutat, hogy ezúttal nem egy Operator képességgel, hanem egy többek számára is elérhető Gadget funkcióval bővülhet a Rainbow Six Siege felhozatala. Nem fizikai falról beszélhetünk, inkább egy Sens eszközéhez hasonló holografikus megoldásról.

Sokan el is kezdtek viccelődni, hogy a Valorantból ismerős Viper fal után Sage képessége is megérkezett a Ubisoft FPS lövöldéjébe. A szegényes információkból sajnos az sem derült ki, milyen formában és melyik szezonban debütálhat a Rainbow Six Siege-ben, annyi biztos, hogy a fájlokban már ott figyel.

A Ubisoft még befejezheti a félretett Division battle royale játékot

https://leet.hu/jbl-bt/

×