Sokan meg is feledkeztek az újdonságról, pedig a lehetőség már 2 hete előttük állt.

A szerdai Warzone frissítés az újdonságok mellett egyértelműen a nerfekről, buffokról és a friss Vargo-S fegyverről szólt. Olyannyira ezek kerültek középpontba, hogy sokan meg is feledkeztek arról, hogy egy melee tárggyal is bővült a Warzone / Vanguard felhozatala, ráadásul a felhasználók jelentős részénél már 1-2 héttel korábban élesedett a Bundle és a küldetés. A Push Dagger egy „T” betűre hajazó penge, mely igazán halálos lehet, ha sikerül megfelelő távolságba becserkésznünk ellenfeleinket.

Tulajdonságában teljesen megegyezik a már megszokott melee fegyverekkel, ezúttal nem találkozunk különleges funkcióval vagy játékmechanikával. A Vanguard integráció óta ez a hetedik új melee tárgy, minden szezonban érkezik azért legalább egy ilyen típusú fegyver.

Nézzük is, hogy hogyan lehet feloldani a Push Daggert!

Ezúttal is több út áll előttünk. Ha szeretnénk, akkor pár kattintással megvásárolhatjuk a játék boltjában a Heartstrike csomagot, mely tartalmaz egy Push Dagger blueprintet. Szerencsére ezúttal is lehetőségünk van küldetésekkel beszerezni a tárgyat, legyen szó akár zombi, akár multiplayer módokról. Az alábbi feladatokat kell teljesítenünk:

  • 15 különböző meccsen szerezzünk 5 melee ölést egy elsődleges fegyver segítségével Warzone vagy Vanguard multiplayer módokban. Egyszerűbb lehet, ha direkt melee elsődleges fegyverekkel próbálkozunk, mint például a Combat Shield.
  • Szerezzünk 100 ölést melee fegyverrel, úgy, hogy közben használjuk az Aether Shroudot

A feladatok nehezebbek, mint a Vargo-S feloldásához szükséges küldetések, de kitartó munkával hamar megszerezhetjük ezt az újdonságot is.

Túl OP lett az újonc? – Így oldhatod fel a Warzone és Vanguard friss AR fegyverét

https://leet.hu/jbl-bt/

×