A Vargo-S-t sokan megszerették már az első pár órában.

Szerda este érkezett meg a Warzone Season 4 Reloaded frissítése. Az újdonságok listáját és a fegyverek változásait már kiveséztük, ám nem mehetünk el a frissen bekerült Vargo-S névre hallgató AR mellett sem. A fejlesztők állítása szerint egy igazi SMG-AR hibridről beszélhetünk, mely magas tűzgyorsasággal, kellemesen kezelhető visszarúgással és gyors újratöltéssel csábítaná magához a játékosokat.

Míg a szezon elején érkező újdonságokat általában a Battle Pass oldja fel számunkra, úgy a Reloaded frissítés fejlesztéseit valamilyen in-game küldetéssel vagy épp Bundle megvásárlásával zsebelhetjük be. Ez a Vargo-S esetében sincs másképp, ám azért itt sem megy minden zökkenőmentesen.

Vargo-S

Nézzük is, hogyan szerezheted meg a Vargo-S-t!

A lustább vagy a játékra többet költő felhasználók egy $10 / 1200 CP-be kerülő csomag részeként instant megkaphatják a fegyver Blueprintjét, ám a feloldása sem nehéz ezúttal. Az utóbbi idők „érdekes” küldetései után meglehetősen felüdülés látni egy viszonylaghamar  teljesíthető feladatot. Ezúttal is opció a Vanguard (vagy régebbi játékok), a Vanguard zombi módja, illetve a Warzone is. A feladatok a következőek:

  • Vanguard Multiplayer: Szerezz 15 Close Range ölést
  • Vanguard Zombies: Használj AR fegyvereket, hogy megölj 20 vagy több ellenfelet, úgy, hogy közben 50-nél több hitet nem gyűjtesz be
  • Warzone: Szerezz 15 Close Range (Point Blank) ölést

Fontos kiemelni, hogy jelenleg kicsit bugos a feloldási rendszer, így Warzone-ban sok esetben nem jelenik meg a küldetés vagy éppen már feloldottnak mutatja a fegyvert.

Több mint 30 fegyvert érintenek – Ezekkel a nerfekkel és buffokkal érkezett a Warzone frissítés

https://leet.hu/jbl-bt/

×