Nem sietik el a dolgot az óriáscég mérnökei.

Az elmúlt időszakban egyre több információt osztott meg az Intel az érkező videókártyával kapcsolatban. Több, nevesebb YouTube tech. csatornán is felbukkantak a cég mérnökei. Általában ennek hátterében egy alaposan megtervezett marketinghadjárat áll, mellyel a felhasználók, nézők és az Intel maga is jól jár. Nagy eséllyel az ARC kártyák érkezését készítették volna elő ilyen formában, ám egy pénteken kiszivárgott dokumentumból úgy tűnhet, hogy tovább csúszhatnak a kártyák.

Már ebben a hónapban meg kellett volna érkeznie a videókártyáknak!

A kiszivárgott képeket ezúttal is a Moore’s Law is Dead’s csapatának köszönhetjük. Az Intel számításai alapján július 3. hetében legalább négy ARC kártyának el kellett volna startolnia globálisan is. Jelenleg Kínában érhető el egyetlen egy kártya az A380 képében, de az erősebb modelleket még ott sem lehet kapni. Nem véletlen tehát, hogy júliusban több helyen szerepeltette a kártyát és a mérnököket az óriáscég, ám úgy tűnik, hogy utolsó pillanatban is porszem csúszott a gépezetbe.

Az első tesztpéldányok még csak múlt héten érkeztek meg magához az Intelhez is, így óvatos becsléssel szeptemberre, októberre tehetjük csak a globális startot. Az előzetes információk alapján az árazással vágnának a többiek elé a kékek. Adott pénzért modern játékokban sokkal jobb teljesítményt nyújthatnak az Intel egységei, ám régebbi címek esetén már szenvedhetnek az ARC szériás kártyák.

Így árazna az Intel:

Kiszivároghatott az érkező Intel videókártyák árazása – Ez dönthet mindenről

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×