Újabb adag szivárogtatás után egyre több derül ki a történetről, a helyszínről és a megjelenés idejéről. Hamarabb jöhet, mint hittük!

A legújabb információk szerint a 20. századi rablópáros sztorijához hasonló történetet kaphat a világ talán legvártabb játéka, a Grand Theft Auto VI.

A Bloomberg emlékeztet, hogy a Rockstar-nal már felmerült hasonló ötlet a GTA Online-hoz: az epizód Cops ‘n’ Crooks címmel jött volna ki, és jófiúk-rosszfiúk párharcát tervezték hozzá, ám a 2020-as George Floyd-gyilkosság keresztül húzta a számításaikat:

a közvélemény aligha nyelte volna le a rendőri erőszak témáját, így el is vetették.

Forrás: Tech4Gamers

A Gaming Bible – ugyancsak a Bloomberg nyomán – megírta, hogy elég konkrét információk szivárogtak ki a történetről, ami már biztosan kapni fog (latin származású) női főszereplőt, és a cselekményben két központi karakter, ilyen módon egyfajta modern Bonnie és Clyde páros kap majd helyet.

 

Ha mindez igaz, akkor a Rockstar túltette magát a rendőri erőszak problémáján, vagy csak gyorsan leragálta, hogy a George Floyd-gyilkosság elkövetőjét azóta elítélték, így a közvélemény is megnyugodott.

Nem csak a sztoriról derültek újdonságok, hanem a várható helyszínről, sőt arról is, hogy a GTA VI mikor jelenhet meg!

 

Mivel nemrég megtudtuk, hogy a Red Dead Online-tól elkezdték átcsalogatni a programozókat a GTA VI munkálataira, simán hitelt adhatunk a Bloomberg információinak, melyek szerint 2023 április és 2024 márciusa között megjelenhet az új rész, ami ismét Vice City-ben játszódik majd. Ezen a ponton úgy tűnik, hogy ha idén mást nem is, egy előzetest már kapni fogunk a GTA VI-ból!

35 327 14774[) |Y|4|2?

GTA6: H4 327 4 c1kk37 31 7ud0d 01v45n1, f0n705 974 6 hí27 7ud52 m39

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×