Csütörtökön sem pihennek a Raven munkatársai.

Szerda este megérkezett a Warzone Season 4 Reloaded frissítése, mely több újdonságot is magával hozott, illetve ezúttal sem úsztuk meg nerfek, buffok nélkül. Amikor azt hihetnénk, hogy már egy kicsit megpihentek a fejlesztők, csütörtök este egy olyan frissítés érkezett, amire senki nem számított. A fejlesztők egy egész fegyvercsoportot érintő változást jelentettek be, de egy népszerű Perk is nerfet kapott.

Így változnak a Sniperek a csütörtök esti Warzone frissítés után!

 

Sniperek

A Warzone fejlesztői alapvetően elégedettek a Season 3 utáni Sniper változtatásokkal. A céljuk az volt, hogy az agresszív sniperek elkülönüljenek a lassabb, de még brutálisabb sebzésosztással rendelkező társaiktól. Így a kisebb mapokon az előbbiek uralkodhatnak, Calderán pedig az utóbbiak lehetnek jobb választások papíron. Úgy tűnik azonban, hogy a teljes sikereshez egy kis extra erősítésre van szükség. Minden egyes sniper Max Damage távolságát 35%-kal megnövelte a fejlesztőcsapat, így Rebirth és Fortune’s Keep szigetén tényleg jó választások lehetnek az agresszívebb puskák.

Serpentine

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Perk talán túl erősre is sikerült, így itt némi nerfet eszközöltek a fejlesztők. Ezentúl a korábbi 20% helyett már csak 15%-kal csökkenti a kapott sebzést a Perk. A fejlesztők úgy ítélték meg, hogy a 20%-os értékkel a kívántnál nagyobbra nőtt a TTK (Öléshez szükséges idő), melyet a fenti változtatás talán egyensúlyba hozhat.

Mit szóltok a változásokhoz?

Több mint 30 fegyvert érintenek – Ezekkel a nerfekkel és buffokkal érkezett a Warzone frissítés

https://leet.hu/jbl-bt/

×