Ha eddig nem féltél a víztől, most összeszedhetsz egy jó kis fóbiát. Gameplay videók – de csak ha idén nyáron már nem akarsz strandolni!

Thalassofóbia.

Gyermekkori fulladásos élmények, vízi balesetek, vagy cápatámadások – és szerintünk a Death in the Water 2 – hatására alakulhat ki. A tengervíztől való félelmet jelöli.

Kell ez neked? Olvass tovább egy jó kis fóbiáért!

A Gaming Bible szerint a Death in the Water 2 felerősítheti a thalassofóbia tüneteit. Szerintünk simán képes előidézni már az a néhány rövid gameplay videó is, amit kiadtak belőle.

Forrás: Lighthouse Games

Egy indie stúdió, a Lighthouse Games munkája, és egyre több rajongót szippant be, holott még meg sem jelent. A leírása szerint izmos vízalatti menekülésnek ígérkezik, hiszen olyan rémisztő tengeri lényeket kell majd kerülgetni, akiket maga a Halál irányít. A mozdulataidat minden sarokból egy ördögi Kraken kísérti,

bárhonnan rád törhetnek végzetes mérgű tengeri kígyók, vérszomjas cápák, vagy gyilkos szirének, és a szerencse fia vagy, ha helyetted épp’ mást akarnak kibelezni.

 

Mindeközben jó lenne minél több fegyvert összeszedned, hogy legalább ne üres kézzel távozz, és megszerezd a mélység rejtett kincseit. A vízalatti túlélő horrorból egyelőre rövid gameplay videók jelentek meg, és már ezektől beindul a kényelmetlen fészkelődés. Ha még csak ezután készülsz vízparti nyaralásra, jó hír, hogy a játék egyelőre nem jelent meg, mert ellenállhatatlanul jól néz ki, de valószínűleg csak csendben reszketnél utána a törölköző alatt:

 

Úgy, ahogy van, pazar, és ha szerencséd van, remekül hozza majd azt a mocskos hidegrázós élményt, amit a fejlesztők a legperverzebb pillanataikban álmodtak meg az ijesztgetésedre!

Forrás: Lighthouse Games

Komolyan: szívesebben randiznál egy vicsorgó barrakudával, nem?

A Death in the Water 2-t már pakolhatod is kívánságlistára a Steam-en, mert várhatóan még idén megjelenik – PC-re legalábbis, de a fejlesztők tervezik kiadni Playstation 5-re és Xbox Series X/S-re is.

A szirénekről már most simán kijelenthetjük, hogy felférnének a horrorjátékos toplistánkra:

Megijedni szabad! – A horrorjátékok LEGPARÁBB szörnyei (Videó)

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×