Egy teljes hétig szabadon kipróbálhatjuk az újdonságokat.

Nem titok, hogy a Call of Duty: Vanguard játékosai az elmúlt frissítések során elhanyagolva érezhették magukat. A Warzone sokkal több figyelmet kapott a fejlesztőktől, a zombi mód pedig a harmadik szezon során szinte vegetatív állapotba került. Szerencsére a Season 4-es update rengeteg újdonságot hozott el az élőhalottak hentelését kedvelő felhasználók számára is. Éppen ezért úgy gondolta az Activision, hogy ideje megünnepelni ezeket egy ingyenes hét keretein belül.

Nézzük is, hogy meddig élvezhetjük ingyen a Vanguard-ot!

 

Ezúttal nem egy szimpla hétvégéről beszélhetünk, hiszen már szerda este kinyíltak a szerverek kapui és egészen július 26-áig nem is zárulnak be. A játékokosok kipróbálhatják a WWII-ból ismerős USS Texas 1945 Vanguard pályát, de a frissen debütált Blueprint Gun Game is jó móka lehet majd. Nagy hiba lett volna, ha a Zombi módot nem nyitják meg az Activision munkatársai, hiszen Shi No Numa képében igazi klasszikus, körökre osztott darálást is élvezhetünk az elkövetkezendő egy hétben. A játék beszerzése sem lehetne egyszerűbb:

  1. Keressük fel a platformunknak megfelelő áruházakat – PlayStationXbox, vagy Battle.net
  2. Keressünk rá a Vanguardra
  3. Töltsük le a játékot és élvezzük a meccseket

Platformonként eltérhet a letöltendő fájlok mérete, ám több tíz gigabyte-nyi helyet kér magának a multiplayer és zombi mód.

Jó próbálgatást!

Terminátorok, új AR és Zombi Rebirth – A fejlesztők leleplezték a Warzone S4 Reloaded újdonságait

https://leet.hu/jbl-bt/

×