Sosem gondoltuk volna, hogy ebből a játékból is filmadaptáció készülhet, de úgy tűnik, megtörténik.

Akárki akármit mond, nekem nagyon gyanús, hogy az Obsidian Entertainment 2020-as túlélőjátékát a Drágám, a kölykök összementek című film ihlette. Akkoriban egyébként a túlélőjátékok nagyon mentek, már csak azért is, mert a covid miatt mindenki otthon ült. Jó volt online szórakozni a haverokkal. A játéknak egyébként nagyon pozitív fogadtatása lett, és

az a jelenleg 2 ezer Steam játékos is elég egy filmadaptációhoz.

Igen, a Grounded ha minden igaz, saját sorozatot kap, írója pedig nem más, mint Brent Friedman, a Star Wars: The Clone Wars írója. Ahogy arról a Deadline nemrég beszámolt, a Groundedből egy animációs sorozatot készül, Friedman mellé pedig Brien Goodrich is csatlakozik, aki a Halo 4-en dolgozott.

A Grounded lényege, hogy gyerekek váratlanul összemennek és túl kell élniük a hátsó kertben, annak minden veszélyével együtt. Legyen az hangya, bogár, pók, hal, stb. A Grounded egyébként több mint 10 millió játékost gyűjtött már össze, bár még early access-ben van. A SteamCharts adatai szerint azonban PC-n csak néhány ezren játszanak vele rendszeresen. Ettől függetlenül egy animációs sorozat sikeres lehet. A játék teljes formájában, számtalan frissítéssel 2022 szeptemberére várható.

Persze nem ez az egyetlen sorozat, ami videojáték alapján készül mostanában. Többek között ezek is:

A legvártabb adaptációk – Négy király játék, amiből filmsorozat lesz

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×