Brutális bunyókat ígér a Netflix Tekken-sorozatának legújabb előzetese, amire már nem is kell olyan sokat várni.

Heteken belül, egészen pontosan augusztus 18-án megérkezik végre a rajongók által már eléggé várt animációs Tekken-sorozat, a Tekken: Bloodline a Netflixre,

ami első, de második ránézésre is kiválóan fogja feldolgozni az alapanyagát.

A Tekken: Bloodlines ugyanis – ha nem túl szorosan, de – látszólag az idén 25 éves Tekken 3 történetét veszi alapul (igen, van neki), vagyis a központi karakter a bosszúra éhes Jin Kazama lesz. A sztori persze nem túl szövevényes, de legalább kellően izgalmas, Jin célja ugyanis nem más, mint a ‘King of Iron Fist Tournament’ (Vasököl Királya) harcművészeti tornán szembenézni anyja gyilkosával, a félelmetes Ogrével.

Ehhez azonban nagyon hosszú utat kell megtennie, és számtalan veszélyes ellenfelet kell legyőznie, ezért kegyetlen nagyapjához, Heihachi Mishimához fordul segítségért. A brutális nagyfater pedig nem szarral gurigázik, aki előbb teljesen megtöri unokáját, hogy aztán megtanítsa neki a Mishima stílust, amellyel győzedelmeskedhet a tornán.

Itt azonban olyan ellenfelekkel kell farkasszemet néznie, mint például a rettenthetetlen (és személyes kedvencem) King. Természetesen nem ők az egyetlenek, akik vágynak a megmérettetés adta dicsőségre, így láthatjuk majd bunyózni Kazuyát, Pault, Leroy Smith-et, Julia Changot, a bérgyilkos Nina Williamst, Ling Xiaoyut, illetve Jin riválisát, Hwoarangot is.

Mindehhez nyilván dukál egy kőkemény előzetes is, ami egészen biztosan felcsigázza majd azokat is, akik csak el-elvétve vertek laposra másokat (vagy kaptak ki) a Tekken-játékokban.

 

De nem a Tekken az egyetlen játék, ami sorozatot kap:

Sorozat készül a túlélőjátékból, amiben a kölykök összementek

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×