A statisztikák ezúttal sem hazudnak.

Kétségtelen, hogy egy olyan komplexitással rendelkező játék, mint a Call of Duty: Vanguard vagy az arra épülő Warzone: Pacific bizony több felhasználónál is problémásan futhat. Néhány hibajelenségre vannak univerzális megoldások, de a végtelen hardverkombináció és a különféle szoftveres környezet miatt „tökéletes” állapotot sosem érhet el a játék. A Raven Software, a Warzone-ért felelős fejlesztői csapat azonban meglehetősen fontos tényt osztott meg a követőivel Twitteren. A szintén Call of Duty címeken tevékenykedő Beenox programozói vettek észre egy érdekes statisztikát a tesztelések során.

Tuningolt, túlhúzott videókártyák esetében nagy az esély arra, hogy problémába szaladunk a Warzone meccseink során.

Ráadásul ez nem csak egy általános jótanács, statisztikailag is leolvasható volt a problémás esetek növekedése. A gyári OC-val nem tudunk sok mindent kezdeni, ám úgy tűnik, hogy Warzone esetében kerülnünk kell az MSI Afterburneres vagy épp az Nvidia gyári programjának tuningját, ha azt szeretnénk, hogy stabilan fusson a battle royale mód. Lényegtelen, hogy más alkalmazásokban tökéletesen működnek, a Warzone motorja érzékenyebb lehet az átlagnál. A legtöbb felhasználó amúgy sem kísérletezik ezekkel, ám a többieknek javasolt ilyenkor a gyári beállítások visszaállítása akár GPU, akár memóriaórajelre nézve. 

Nem árt, ha teszteljük videókártyánk teljesítményét és hőmérsékletét, hiszen könnyen lehet, hogy azokkal sincs minden rendben. A processzorok tuningjáról nem ejtettek szót a fejlesztők, pedig sok esetben a túlhozott magok is elő idézhetnek instabilitási problémákat.

Nálatok mennyire fut stabilan a játék?

Elon Musk szerint hamarosan a Steam is fut majd a Teslában

https://leet.hu/jbl-bt/

×