Ki ne akarná, hogy a Teslából valóságos gaming PC legyen?

Az biztos, hogy érdekes helyzetbe kerülhetnek az elektromos-autók mostanában. Az energia-árak emelkedésével ugyanis sokan azt jósolják, hogy drágább lesz a fenttartásuk, mint a benzines autóké. Ettől függetlenül már most is sok Teslát látni az utakon, akiknek tulajdonosai örülni fognak egy készülő újdonságban, amennyiben gamerek.

Elon Musk szeretné elhozni a Steamet a Teslába.

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk nemrég egy twitter üzenetben azt mondta: a vállalat  jól „halad a Steam integrációjával”, és „valószínűleg a következő hónapban” már be is mutatják. A dolog persze nem meglepő a Tesla-tulajdonosok számára. Már számos játékot kínálnak a beépített Tesla Arcade-en keresztül, mint a Cuphead és a Sonic the Hedgehog 1.

 

A Steam hozzáadásával a felhasználók sokkal több játékhoz férhetnek hozzá, mint eddig bármikor. Persze a részleteket még nem lehet tudni, például azt, hogy a Steram hatalmas könyvtárából hogyan lehet vásárolni, illetve minden cím elérhető lesz-e. Vajon lesz-e olyan játék, amit a Tesla nem támogat? Valószínűleg igen!

Musk még mindig nem tartotta be azt az ígéretét, hogy a Cyberpunk 2077 és a The Witcher az újabb Model S és X járművekben is elérhető lesz. Ezek a modellek AMD Ryzen processzorral és külön AMD RDNA 2 GPU-val vannak felszerelve. A Steam-integráció azt jelezheti, hogy közelebb kerülnek a célhoz.

Ezt láttad már?

Tuti lesz még egy kör? – A gamerek biztosan kicsúsznak a rezsicsökkentésből

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×