Újabb információkat fedtek fel a fájlokban kutakodó adatbányászok.

A Ubisoft a Rainbow Six Siege jelenlegi, hetedik évében több szempontból is próbálja kicsit rendbe rakni a játékot. A harmadik és negyedik szezon Operatorainál erőteljesen érződik, hogy a közösség tanácsait is figyelembe vették a programozók és designerek, az előzetes fogadtatásuk is sokkal jobb, mint az elmúlt pár szezoné. Az Year 7 második felében egy recoil változtatást is kaphatnak a fegyverek, melyek rövidtávon biztosan megszokást igénylenek majd, de hosszú távon akár jót is tehetnek a játéknak.

Úgy tűnik, hogy nem csak a fentiekkel készül a Ubisoft csapata!

Az információkért ezúttal is a veterán Rainbow Six Siege leaker, Zer0bytes felelős, tovább folytatta az elmúlt napokban érkezett új fájlok felfedezését. Úgy tűnik, hogy a közösség körében népszerűségnek örvendő Arcade és egy AI ellenfeleket felsorakoztató módot érinthetnek majd a változások.

A Ubisoft a harmadik vagy negyedik szezonban a jelenleg csak időlegesen felbukkanó, különlegesebb játékmódoknak egy permanens playlistet adna. Valószínűleg az Arcade opción belül lenne egy rotáció, de mindig ott lesz a lehetőség a játék menüjében egy kis extra mókára. A kezdő játékosok és csapatok gyakorlását is megkönnyítené a cég, hiszen egy szintén állandóan elérhető AI Botok elleni mód is érkezik. Ennek köszönhetően a friss játékosok mindenféle nyomás nélkül belevethetik magukat a Rainbow Six Siege világába.

Borítókép: YouTube

Példamutatás level 9999+ – Bill Gates a teljes vagyonát elosztogatja

https://leet.hu/jbl-bt/

×